Fiatalok 23-40 évesek ti milyen szakmában dolgoztok jelenleg?
Figyelt kérdés
nov. 4. 13:21
12/25 anonim válasza:
Szakmám szerint hegesztő vagyok, de jelenleg raktárosként dolgozom.
13/25 anonim válasza:
Vegyész vagyok. Mivel a környéken nincs nagyon vegyipar, így jobb híján egyetemen kémiát oktatok és kutatásokhoz méréseket végzek.
15/25 anonim válasza:
Árulja már el valaki, hogy az, ha leírja valaki hogy mit dolgozik a kérdésre válaszolva, az milyen szempontból nem hasznos? Vagy a lepontozók szerint milyen válasz lenne az, mit kellene hazudni, hogy hasznos legyen?
18/25 anonim válasza:
15: az irodai munkák vannak lepontozva, ha jobban megnézed...
19/25 anonim válasza:
#18, én nem látok ilyen összefüggést. Egy mentőápoló, autószerelő, vegyész szerintem nem kifejezetten irodai munka és azt is lepontozták.
20/25 anonim válasza:
Nemtudom ki az az eszement aki lepontoz. A kérdésre vàlaszoltam sajnálom ha nem tetszik a foglalkozásom :/ 🤦
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!