Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hol tudnék olyan állást,...

Hol tudnék olyan állást, kereseti lehetőséget találni, ahol nagyon sok pénzt tudnék keresni, és nem kell hozzá diploma? Nem baj, ha sokat kell dolgozni, vagy rossz a munka

Figyelt kérdés

30 éves férfi vagyok, válás után, úgyhogy az egzisztenciámat kell majdnem nulláról felépíteni.

A jelenlegi munkahelyemen az átlagnál jobban keresek, plusz van másodállásom, az is jól megy. Emellett levelezőn főiskolára járok, amit ha elvégzek, jobban fogok keresni.

A célom az, hogy minél hamarabb egy lakáshitel önerőjét összeszedjem, ehhez keresgélek egy ideje alkalmas állást. Emellett a nadrágszíjat is összehúztam.

Sajnos a jelenlegi keresetem nem elég ehhez, ezért keresnék ilyen munkát.

Férfiként a rosszlányok hu, onlyfans kilőve.

Az se baj, hogy ha sokat kell dolgozni, vagy rossz a munka, és/vagy nehéz.

Tudna valaki segíteni?

nov. 3. 09:19
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Hetes: Az egészségügyhöz(Azon belül a mentő, sürgôsségi, intenzív ellátáshoz, tíz év tapasztalatom van.), vezetéshez értek.

Nyolcas. Ha lenne pénzem magánklinikára, házra is lenne.

Az építőiparhoz annyira nem értek, hiába van róla szakmám.

A harmadik felsorolt a másodàllásom:D. Igaz, kisteherautóval. Kiszámoltam, ha főállásbsn csinálnám, nem érné meg annyira. De azért köszi a tippeket.

Kilences: Azért nem mondanám, hogy nincs hozzáértésem ahhoz, amit csinálok. Sokat kellett tanulnom hozzá. Főiskolán is ezt tanulom. Viszont akárhogy erőlködök, nem tudok annyit a két állásommal együtt keresni, mint szeretnék.

Havi szinten úgy 600-640 ezer körül keresek összesen, ami nem rossz, de a jelenlegi helyzetemben többet szeretnék keresni.

Nem sokáig,kb 2-3 évig.

Kilences

nov. 3. 17:35
 12/19 A kérdező kommentje:
Úgy számoltam, hogy ha havi 4-600 ezret félre tudnék tenni ez idő alatt, akkor egy önerő összejöhet.
nov. 3. 17:38
 13/19 A kérdező kommentje:
Haconta természetesen
nov. 3. 17:39
 14/19 anonim ***** válasza:

- Ha a honvédség szóba jöhet, akkor az egyik megoldás kimenni misszióba. Ott azért jobb pénzeket lehet szakítani, mint csak az itthoni kiküldetésbe mennél és gyakorlatokra.

- Bv és tűzoltóságot ebből a szempontból kilőném.

- Talán az egészségügyet is. Véleményem szerint meg mindig nincs aranyba az elvégzett munkával a fizetés.

- Építőiparba 20-30 k nettóba egy napra kb a fizu, de cserébe sumákolnak a bejelentéssel. És fizu is akkor van csak, ha a vállalkozó is tud munkát biztosítani.

- Talán ha lesz gyakorlatod több ezen az építő ipari vonalon, mint vállalkozó lehet elgondolkodnék. De mint alkalmazott ebbe a formába ez is felejtős.

Fuvarozás/költoztetés: kB. 10-20 ezer Ft-ot is elkérnek már óránként költöztetésért a vállalkozók. Az alkalmazott ebből nem tudom mennyit lát. Főleg a hétvegi időszakokban mint beugrós munka talán ez is jó lehet.

Így nagyjából a fentről lefelé haladva a jótól a kevésbé jó megoldásokig a sorrend.

nov. 3. 17:43
 15/19 anonim ***** válasza:
#11: Tehát megvan a megfelelő PÁV vizsgád hogy mentőt vezess? Hát akkor tényleg nincs nagyon mire alapozni.
nov. 3. 18:14
 16/19 anonim ***** válasza:

"levelezőn főiskolára járok,"

Mit tanulsz? Miért tanulod, ha fogalmad nincs mihez kezdesz az ott szerzett tudással?

Túlórakkal nagyon sok szakmában sokat lehet keresni, vendéglátástól kezdve, kamion/busz/taxivezetésen át (említetted nem baj ha sokat kell dolgozni). Vezetés testhezálló a mentős múlt miatt.

nov. 3. 18:19
 17/19 A kérdező kommentje:

16-os: Egészségügyben csinálom a diplomám, diplomás ápolóit.

Egy szóval nem írtam, hogy nincs tervem vele, vagy hogy nem tudom, mit kezdjek vele. Sok helyen lehet vele jó állást találni.

Viszont leírtam a kérdésben, hogy milyen élethelyzetben vagyok, miért kell a pénz, később azt is, hogy ez csak ideiglenes dolog lenne.

nov. 3. 19:11
 18/19 A kérdező kommentje:
A sofőrködésen én is angyalok egyébként.
nov. 3. 19:12
 19/19 anonim ***** válasza:

Nagyon sok helyen keresnek sofőrt, abba az irányba érdemes lehet elmenned.

Az egészségügyi tapasztalatokkal érdemes lehet külföldön próbálkoznod. Kereslet ott is van akkora, mint itthon, csak jobban meg is fizetik. Az egyetemi képzést esélyes, hogy tudod levelezőn vagy távoktatásban is csinálni, de lehet, hogy azzal többre mész, ha tudod külföldön folytatni és nem magyar diplomát szerzel végül.

A pénzügyi tudatosságot és ismereteket mindenképpen érdemes fejleszteni. Szemléletformáló hatású és hatalmas lökést jelenthet arra, hogy milyen tempóval, mennyi pénzt tudsz összeszedni. Ma már a neten is rengeteg jó forrás elérhető hozzá.

nov. 5. 09:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!