Hol tudnék olyan állást, kereseti lehetőséget találni, ahol nagyon sok pénzt tudnék keresni, és nem kell hozzá diploma? Nem baj, ha sokat kell dolgozni, vagy rossz a munka
30 éves férfi vagyok, válás után, úgyhogy az egzisztenciámat kell majdnem nulláról felépíteni.
A jelenlegi munkahelyemen az átlagnál jobban keresek, plusz van másodállásom, az is jól megy. Emellett levelezőn főiskolára járok, amit ha elvégzek, jobban fogok keresni.
A célom az, hogy minél hamarabb egy lakáshitel önerőjét összeszedjem, ehhez keresgélek egy ideje alkalmas állást. Emellett a nadrágszíjat is összehúztam.
Sajnos a jelenlegi keresetem nem elég ehhez, ezért keresnék ilyen munkát.
Férfiként a rosszlányok hu, onlyfans kilőve.
Az se baj, hogy ha sokat kell dolgozni, vagy rossz a munka, és/vagy nehéz.
Tudna valaki segíteni?
"Férfiként a rosszlányok hu"
Nincs kilőve, csak jó célközönséget kell választani.
Egyébként mivel semmi konkrétumot nem írsz a tudásodról, képességeidről stb. Így nem is lehet mást ajánlani, mint a szexmunka
Második: Honvédség, tűzoltóság, büntetés végrehajtás. Ezek mellett/után egészségügy(mentőszolgálat, kórház, betegszállítás, ügyelet) építőipar, fuvarozás/költöztetés. Jelenleg is főállásban egészségügyben dolgozom.Van egy egészségügyi, meg egy építőipari szakmám, utóbbihoz annyira nem értek, mivel kisebb-nagyobb kihagyásokkal csináltam csak, nagyrészt részállásban(Sajnos).
A jelenlegi végzettségeimnel, tapasztalataimmal nincs ötletem, mivel tudnék nagyon jól keresni.
Nyiss egy magánklinikát.
Vállalkozz valamit az építőiparban
Vegyél valami autót amit a fuvarozásra használhatsz és kezdj fuvarozni
Ja és majd ne felejtsd el, hogy ezek a tanácsok a bevételed 25%-ába kerültek :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!