Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Volt már olyan munkahelyetek...

Volt már olyan munkahelyetek ahol rendszeresen loptak az alkalmazottak?

Figyelt kérdés

okt. 30. 12:10
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
71%
Dolgoztam pár évet a Parlamentben.
okt. 30. 12:12
 2/18 anonim ***** válasza:
53%
Igen, sok volt a holt ido es az helyett hogy dolgoztak volna valamit, kaveztak es beszelgettek a szolgák
okt. 30. 12:31
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Volt
okt. 30. 13:09
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Egy turkálóban dolgoztam és az egyik kolléga rendszeresen lopta a ruhákat.

Rendőrségi ügy lett belőle, a házkutatás során rengeteg, az üzletből származó ruhát találtak (az üzlet címkéje volt rajtuk).

okt. 30. 13:12
 5/18 anonim ***** válasza:
80%
Konyhán dolgoztam, ott a megmaradt kakaós csigákat, és egyéb péksütiket betétes zacskóba csempésztük ki :D
okt. 30. 13:15
 6/18 A kérdező kommentje:

5. Ezeket amúgy kidobták volna ha nem viszitek haza? Akkor igen, akkor végülis nem tettetek kárt.

Nálunk volt egy 40-es nô aki a közeli lejáratú kozmetikumokat, fôleg naptejeket vitte haza kartonszámra( Vichy, la-roche, uriage), megjegyzem nem tudom mi a francot csinált vele mert nyaralni szökôévente egyszer járt el, seftelni meg lejárt naptejekkel hát nemtom. Tulaj elnézte neki.

Egyszer nekiállt "sztrájkolni" ami során az összes tollat begyûjtötte és berakta a saját szekrényébe.

okt. 30. 13:57
 7/18 anonim ***** válasza:
55%
Most is olyan helyen vagyok. Itt vannak olyan vezetők akik 10+ milliókat sikkasztottak el mégsem lett semmi következménye a dolognak, pedig lebuktak.
okt. 30. 14:11
 8/18 anonim ***** válasza:
63%
Szerencsére ez egy névtelen oldal, szóval igen, volt, én magam voltam az. Nyilván névtelenül sem fogok nagyon komoly konkrétumokat írni, de kiismerve a rendszer hiányosságait, 1 év alatt körülbelül 2,5-3 millió forintot sikkasztottam. Nem buktam le és már nem dolgozok ott.
okt. 30. 15:29
 9/18 anonim ***** válasza:
0%
Remélem, büszkék vagytok magatokra. Ha anyátok ezt tudná... :D
nov. 1. 19:13
 10/18 anonim ***** válasza:

ezért tart itt az az ország mert ilyen tetves emberek laknak benne :D

én ezért léptem le külföldre

nov. 2. 04:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!