Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért nem hívnak fel a munkált...

Miért nem hívnak fel a munkáltatók?

Figyelt kérdés
Egy csomó helyre beadtam az önéletrajzom volt olyan is ahol ajánló levéllel ajánlott ismerősöm de semmi. Egy helyről hívtak de nem feleltem meg. Közben ugyan azok a helyek újra és újra hírdetik a munkákat de sosem hívnak fel. Sz*r munka nélkül lenni. Más is van így mostanában?
okt. 29. 18:52
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
4%
Miért szar munka nélkül lenni?
okt. 29. 18:57
 2/23 anonim ***** válasza:
68%

Mert rohadt f*Sz parasztok. Én is keresek már jó ideje. Annyit sem írnak,hogy bocs nem. OTP banknál is voltam régebben, azt mondták,hogy hívnak majd,hogy megkaptam e vagy sem ,ez volt úgy 3 éve, nem hívtak. De az állást azóta folyamatosan teszik fel minden héten 🥲🤣🤣

Nem válaszolnak semmire. A munkahelyet nem írják le,hogy konkrétan melyik cégről van szó. Fizetésről semmi infó. Annyi hiba van a hirdetésben,hogy na. Undorító ami itt megy.

Egy csomagoló állást hívott fel egy hölgy,de olyan alpári módon beszélt, hogy azt mondtam ,hogy bocs,de nem aktuális.

Én már erősen gondolkodom külföldi munka iránt.

okt. 29. 18:58
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

#1-es:

Mert a pénzed csak fogy

A kenyér nem lesz ingyen

Lakhatást is meg kell oldani

Ha családod van,nekik is enni kell

A munka "nemesít"

okt. 29. 18:59
 4/23 anonim ***** válasza:
26%
Így akarják nyomás alá helyezni lakosságot, megmutatni ki az Úr!
okt. 29. 19:03
 5/23 anonim ***** válasza:
61%

Nem rég én is feltettem itt egy ilyen kérdést, aztán jött a sok paraszt, hogy biztos hülye vagyok, szar az önéletrajzom meg a többi.

Az véletlenül se merül fel az itteni tetű ládákban, hogy ezt direkt csinálják a munkáltatók, vagy csak kötelezően hirdetendő állás, de rég meg van az unokatesó gyerekének a pasijának a barátnője a pozícióra.

okt. 29. 19:36
 6/23 anonim ***** válasza:
0%
Az csak allami szektorba van, maganszektorba akarki akarkit felvehet, semmi ertelme a szinjateknak...
okt. 29. 19:41
 7/23 anonim ***** válasza:
26%
6, mar maga a feltetelezes is azt mutatja hogy fogalmad sincs a temarol...
okt. 29. 19:41
 8/23 anonim ***** válasza:
31%
8-as szerintem is így van nagyrészt. Az egyik autóipari cégnél is meghirdették a tervezői állást, aztán belsősök már rég megpályázták, és meg is van az ember rá.
okt. 29. 19:46
 9/23 anonim ***** válasza:
0%
Ha ez így lenne siman lehetne az anyavallalatnak levelet irni... Ne kamuzz
okt. 29. 19:51
 10/23 A kérdező kommentje:
Nem értem komolyan. Pár naponta felteszik ugyan azt a hirdetést és hiába javítok az önéletrajzomon hogy részletesebb legyen újra elküldöm de nem érdekel a kutyát sem. Bosszantó hogy lassan már protekcióval sem lehet találni munkát.
okt. 29. 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!