Miért nem hívnak fel a munkáltatók?
Mert rohadt f*Sz parasztok. Én is keresek már jó ideje. Annyit sem írnak,hogy bocs nem. OTP banknál is voltam régebben, azt mondták,hogy hívnak majd,hogy megkaptam e vagy sem ,ez volt úgy 3 éve, nem hívtak. De az állást azóta folyamatosan teszik fel minden héten 🥲🤣🤣
Nem válaszolnak semmire. A munkahelyet nem írják le,hogy konkrétan melyik cégről van szó. Fizetésről semmi infó. Annyi hiba van a hirdetésben,hogy na. Undorító ami itt megy.
Egy csomagoló állást hívott fel egy hölgy,de olyan alpári módon beszélt, hogy azt mondtam ,hogy bocs,de nem aktuális.
Én már erősen gondolkodom külföldi munka iránt.
#1-es:
Mert a pénzed csak fogy
A kenyér nem lesz ingyen
Lakhatást is meg kell oldani
Ha családod van,nekik is enni kell
A munka "nemesít"
Nem rég én is feltettem itt egy ilyen kérdést, aztán jött a sok paraszt, hogy biztos hülye vagyok, szar az önéletrajzom meg a többi.
Az véletlenül se merül fel az itteni tetű ládákban, hogy ezt direkt csinálják a munkáltatók, vagy csak kötelezően hirdetendő állás, de rég meg van az unokatesó gyerekének a pasijának a barátnője a pozícióra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!