Miért alacsonyak itthon a fizetések?
Figyelt kérdés
Igazából ez full közgazdaságtan gondolom, a világ gazdasag mukodeset szeretnem megerteni, és miért van az hogy magyarországon 700-800 euros fizetesek vannak az átagembernek, tőlünk nyugatabbra meg inkább 2000?
Hogyan birják azt a pénzt kitermelni a munkaadók
Mondjuk én még nem éltem külföldön de szerintem sincs ott kolbászból a kerités. A lakhatás drága nagyon. Az bosszantó mondjuk hogy az élelmiszerárak körülbelül egy szinten vannak, plusz a magyar ember örüljön ha félre tud tenni 50 ezret, külföldön meg azért 300-400 ezret szerintem sokan félre pakolnak havonta. Ugy könnyebb kigyujteni egy autóra is.
okt. 29. 09:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!