Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Emiatt utasíthat el a MÁV-STAR...

Emiatt utasíthat el a MÁV-START egy állásra jelentkezést?

Figyelt kérdés

Mivel nagyon magam alatt vagyok emiatt, kérem, kerüljétek a negatív hangnemű válaszokat!

14 éves korom óta mozdonyvezető szerettem volna lenni, október 5.-én le is adtam a jelentkezésemet, és ma jött email, hogy nem rám esett a választás. Most jelentkeztem másodszorra, hiszen 20 éves vagyok, elsőnél tesztet elrontottam, és nem azért, mert buta lettem volna, Firefox böngészőből egyszerűen, annyira bugos volt az egész felület, hogy hagytam. Megbeszéltem az akkori HR-essel, hogy nem lehet megismételni, de jelentkezzek mostanira. Szerintem az ok nem ez lehetett, hiszen, nagyon várta a HR-es, hogy újrajelentkezzek, konkrétan azt is leírta, hogy november 4-én indul a mostani tanfolyam, elküldte milyen Chrome verziót javasolt, és mondta, hogy időközben keressem fel. A teszt eredménye első 95%, második harmadik 0%, hiszen nem tudtam kezelni.

Most egy másik HR-es lett, és igaz, határidő előtt pár nappal jelentkeztem, nem nagyon néztem a karrier oldalt, logikusan gondolva, szeptemberben is fenn lehetett az állásajánlat...

(!!!) Amire a kérdésem irányul, hiszen, sok mellékes információt is közöltem veletek, van egy ismerősöm, akivel nem vagyok jóban. 19 éves bennfentes, nem MÁV-os dolgozó, de rengeteg MÁV-os ismerőse van, és rendszeresen szabálytalanságot követ el, mivel Magyarország egy korrupt ország a szememben, ezáltal a MÁV is, ha bejelentem, én ütném meg a bokám, de videóra vette nekem privátba, kirakosgatta Insta sztoriba, hogy motorvonatot vezet. Szerintem engedélye sincs arra, hogy vezetőállásban utazzon. Nem mellesleg, MÁVos ruhákba járkál. Sajnos nagyon fontos embereket ismer, ahogy elnéztem, több mozdonyvezetőt, vjv.-t, ezáltal simán kinézem, hogy beszólt, hogy én mozdonyvezetőnek készülök, és utasítsák el a jelentkezésemet. Bevallom, elég paranoid vagyok, de ez lehetséges? Mennyire logikus? Annyira rosszban nem vagyok, igazából vita sem volt vele, csak nem beszélünk, és, ahogy ismerem, elég gonosz ember, egy-két nézeteltérés volt régebben....

Válaszokat előre is köszönöm! Bocsánat a sok hablaty, és fogalmazási hibákért, de ez a hír eléggé sokkolt... Van olyan ismerősöm, aki eleve vjv volt, és mozdonyvezetővé vált, 15%-os tesztekkel, így bármit kinézek. :D

okt. 25. 16:32
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

#10 Nem kéne meghazudtolni, nem is ismersz, mégis mi alapján próbálsz ítélkezni? Én tudom magamról, hogy kitartó vagyok, az életem során ezt rengetegszer bizonyítottam.

Másoknak sikerült, nekem, egy kattintást alig vett be, amit le is videóztam, és elküldtem a HR osztálynak.

Mi az, hogy nem tudok felelősséget vállalni? Neked mégis, hogy van pofád másokról, ismeretlenül, így írni?

okt. 28. 05:16
 12/14 A kérdező kommentje:

"Jönnek az új mozdonyok"

Ezen mondjuk hangosan felnevettem.

okt. 28. 05:18
 13/14 A kérdező kommentje:

És félreértés ne essék, nem sértegetni, és veszekedni akarok, de szerintem nem kéne ismeretlenül degradálni a másikat, hogy nincs semmihez sem felelőssége, sorolhatnám. Azt se kéne elfelejteni, hogy én csak 20 éves vagyok, személyiség fejlődésem közepén járok, fiatal férfiaknál ebben a korosztályban teljesen mások a prioritások, valaki még egy kisfiú, valaki meg a seregben szolgál. Úgy gondolom, hogy amikor kiléptem a tesztből, felvételt mellékelve, valóban nem volt a legjobb ötlet, de nem volt más választásom, hiszen tényleg alig vette be, amit nyomtam. Hiba az volt, hogy régebbi firefoxot használok, van egy kiegészítő, ami egy VPN kliens, hiszen azzal megyek fel mindenhová.

Remélhetőleg következő teszt sikerül, bár az elsőnél ment az volt a fura, a fizikai, ahol a fogaskerék (dinamika, Newton törvények) mozgását, dinamikai rendszerek egymásra való hatását kellett megoldani, hiába nyomtam, nem vette le a de a timer meg ment. A harmadikat meg tulajdonképpen nem is néztem.

HR-es nagyon kedves volt, novemberi tanfolyamot ajánlotta.

Eltudom hinni, hogy ez az ok, de ha emiatt kapott elutasítást, avagy effektíve kitiltanak a Máv-tól, rengeteg mást is ugyanígy ki lehetne b*szni mint a macskát szarni. Ez olyan mintha a flirten nem működne az éberségi, és nem tudom lenyomni, emiatt mindig gyorsfékeznék. Nem az én hibám, hiszen mondjuk eleve hibás, és mondjuk ha nincs kvalifitásom megjavítani, esetleg nem kapok hozzá ismereteket (szerintem ez nem igaz, legyen egy vízió), akkor miért az én hibám?

okt. 28. 05:40
 14/14 anonim ***** válasza:
Az alapján tudok nyilatkozni, amit leírtál. Abból ez jön le. A HR is csak az alapján tud ítélkezni, amit leművelsz előtte. Ő sem ismer jobban.
okt. 28. 11:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!