Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy képesek az emberek élni...

Hogy képesek az emberek élni ezt az irodista létet?

Figyelt kérdés

Hát én elvégeztem az egyetemet, pénzügy szak, gondoltam tök jó inkább dolgozok jó pénzért egy irodában mint fizikai munkát végezni kis pénzért.

Miután elvégeztem egy évet dolgoztam árufeltötlőként egy hipermarketben. Utána felvettek szakmába, egy éve dolgozok itt és elegen volt!!!

Ez egyszerűen tarthatatlan. Minden nap szép ruhában tetszelegni tök feleslegesen. Bekocsizni az irodába azért, hogy egy munkát elvégezz amit otthonról is el lehetne. A főnök egésznap a nyakadon, lesi épp mivel foglalkozol. Full kriptahangulat amikor bent van, amikor nincs a megállás nélküli panaszkodás. 2x annyit keresek mint amit kerestem kasszásként és egésznap a panaszkodást hallgatom. Senki nem csinál effektiv semmit, csak úgy csinál. Ha nincs főni 0 munka, ha bent van 2 óra munka a többi excel tologatás. Felesleges locsogás, traccsolás. Napi 9 órát üldögélek ott szépen felöltözve, mert 30 perc kajaszünet + 30 perc szivarazünet amit nem fizetnek ( nem is szivarazok) mire hazaérek majdnem 6 óra. Semmi hasznosat nem csinálok/tanulok. Mindenki kibeszéli a másikat a háta mögött. 40es férjezett férfiak egésznap a 23 éves intern csajt fűzögetik, majd mennek kibeszélni a főni új kocsiját. Semmi beszéd, panaszkodás, nagyzolás.

Olyan szinten haszontalan toxikus szar elegem volt. Inkább pakolom a polcokat mint ez, hogy az Istenbe lehet ezt épésszel kibirni???

okt. 23. 12:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
48%

Én megértelek, kérdező!

Mindkettőben vannak bőven tapasztalataim és bár a fizikai megterhelőbb, de valahogy mégis jobban leszívott az irodai, az összezártság borzalmas emberekkel, meg az állandó kiöltözés.

okt. 23. 18:16
 12/12 anonim ***** válasza:
60%

Ott ezek szerint ez van, de azért ne általánosíts!

Nekem saját irodám van. Ha akarom magamra csukom az ajtót és egész nap nem is látok senkit. Főnök nincs a nyakamon. Akkor keresem, ha valamit a munkával kapcsolatban egyeztetni kell. Egyébként meg önálló mukavégzés van. Senki nem érdekel hogy a munkát hol mikor és hogyan oldom meg, amíg a határidőket és a munka minőségét tartom. Akár haza is cipelhetném egy részét, de én annak nem látom értelmét. A munkaidő sem olyan nálunk hogy valaki percre pontosan nyilvántartaná, hogy mikor jövök, mikor megyek. Ha mondjuk napközben sorozatosan nem találnának bent, az kicsit kellemetlen lenne, de ilyent úgysem csinálnék. Ha napközben egy órára ki kell mennem magánügyeket intézni, vagy egy kicsit korábban elmegyek, általában szólni se kell, senkit nem érdekel, ha a munkámat megcsinálom. Akkor keresnek mobilon.

Szóval nem mindenhol van ilyen "fasizmus", mint nálatok. Pedig én is csak sima alkalmazott vagyok.

Cserébe mondjuk a fizetés nem túl magas.

"40es férjezett férfiak..." :O :D HOgy mik vannak?! Nálunk szerencsére a férfiaknak nincs férjük, legalbbis én nem tudok róla.

Az előző munkahelyem volt, hogy kötelező volt az együtt ebédelés 1,5-2 órán keresztül. Ott is ment a pletykálkodás, meg a politizálás. Az nekem sem volt szimpatikus.

okt. 24. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!