Mennyi mostanában Budapesten egy kezdő irodista bruttó fizetése?
Figyelt kérdés
Legyen az telefonos, ügyfélszolgálatos, adminisztrátor, asszisztens, titkár, banki, vagy más ügyintéző, bármi középfokú.2023. júl. 12. 07:11
2/9 anonim válasza:
Bruttó passz... Nettó 300 körül lesz az.
3/9 drummer33 válasza:
Kezdő irodista általában bruttó 300 körül indul. Pótlékokkal, bónusszal meg egyéb juttatásokkal a nettó is lehet annyi körül.
4/9 anonim válasza:
Nem tudom, de van például barátnőm egy kisebb csapatot vezet egy multinál, ahol kb mindenki adminisztratív szintű feladatokat végeznek.
Ők br 350.000 és br 400.000 között kezdenek általában és ahogy telik az idő mennek fel a bérek.
5/9 anonim válasza:
Irodista az egy munkakör...? Az egy hely.
6/9 anonim válasza:
Nekem bruttó 250 a kezdő bérem, jövőre valószínűleg bruttó 300 lesz.
7/9 anonim válasza:
Nekem br. 299 + nettó 40 pótlék.
8/9 anonim válasza:
Bruttó 280-al kezdtem tavaly, idén bruttó 300. Emelett kapunk még 13. havi fizetést is.
9/9 anonim válasza:
Brutto 280k az minilmalber 😨😨😨 abbol hogy tudtok megélni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!