Hogyan hagyjam itt ezt a munkahelyet?
Az a helyzet, hogy 5 hónapja dolgozok egy helyen, eleinte lelkes voltam, tetszett a változatosság, és a munka, de utóbbi 2 hónapban átalakult egy állatkertté ez a munka. Sok kollégám felmondott, így 3-an maradtunk a 7-ből, és 14 órát kell dolgozni 2 nap munka 2 nap pihenés rendszerben. A főnököm állandóan veszekszik, semmirekellőnek nevez, a két üzletvezetőből az egyik pedig állandóan azt mondja mit okoskodok, ne szóljak hozzá hanem csináljam a dolgom. Holott amúgy egy becsületes dolgozó ember vagyok, mindig megcsinálom a rám bízott feladatot ha tetszik ha nem.
Viszont már egy ideje fel szeretnék mondani, de valahogy nem tudom megtenni. Egyrészt nem akarom cserben hagyni a kollégáimat, másrészt fosok attól, hogy az 1 hónapos felmondási idő alatt szétszívatnának.
Gondolkoztam azon is, hogy kirúgatom magam, csak azt nem tudom hogyan. Rossz munkát nem akarok kiadni a kezeimből, mert az nekem esne rosszul.
Mit tegyek szerintetek?
Keress masat, utana add be a felmondast es tovabb meglatod. A gazkamraba is bemennel a zsidok utan csak hogy nehogy cserben hagyd oket? Ha vernenek akkor azt is megszeretned csak hogy kevesebbet ussenek rajuk?
A munka az munka. X orat dolgozol, y fizetest kapsz erte ott lezarul a dolog. Ha rosszul fizetnek vagy szar a korulmeny akkor tok egyszeru jobbat talalni...
Azért viselkednek vele így, mert hagyod. Te annyival tartozol nekik, hogy betartsd a munkaszerződésed: magyarul azzal nem hagyod cserben őket, ha felmondasz.
Olyan érzésem van, hogy a fizetésed sem valami eget verő. Én arra számítanék, hogy ha beadod a felmondásod lehet, hogy hirtelen nagyon rendesek lesznek és megpróbálnak rábeszélni, hogy ne menj sehova. Na akkor nem szabad, hogy megváltozzon a véleményed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!