Hogy jöttök ki a fizetésetekből? Én valahogy sehogy sem tudok kijönni belőle.
Figyelt kérdés
Ebben a hónapban 820 ezer forintot költöttem és 6 ezer Ft maradt a számlámon pedig még csak 21-e van, előző hónapban is úgy jöttem ki hogy anyukámtól kértem pénzt
25/F
okt. 21. 17:15
23/40 anonim válasza:
Mi a pitsára költöttél ennyit? Ezt kellene megvizsgálnod...
24/40 A kérdező kommentje:
23-as, ebben a hónapban megvettem az új iPhone-t kifizettem az albérletet, voltam párszor étteremben és stb., szóval tök alap dolgokra költöttem csak
okt. 21. 22:26
25/40 anonim válasza:
Nagy öngólt lőttél most. A kérdésed még határeset, de a megvettem az új iphoneot kijelentés egyértelművé teszi, hogy ordas kamu az egész.
26/40 anonim válasza:
Kerülöm a prostikat és az illegális kábszikat
27/40 anonim válasza:
Hát a legolcsóbb iPhone 16 ha jól látom 400 ezertől indul, szóval te nem a fizudból nem jössz ki, hanem most vettél egy drága holmit...
Gondolom következő hónapban nem fogsz új telefont venni, szóval erről ennyit.
28/40 anonim válasza:
Ha ennyire csóró vagy, akkor nem kell a legújabb iPhone-t venni. Ha mindenáron Apple kell, akkor miért nem egy 13-at vettél, amit 250-ért megkapsz?
30/40 A kérdező kommentje:
27-es de kb minden hónapban mínuszba kerülök hónap végére.
okt. 22. 10:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!