Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Megvárni míg kirúgnak vagy...

Megvárni míg kirúgnak vagy mondjak fel?

Figyelt kérdés

Nem részletezném a beszélgetést, de hallottam a kollégákat arról beszélni, hogy a felettesem gondolkozik arról, hogy megszüntesse a pozíciómat, mert felesleges és egyébként sem végzem jól a munkám (ez utóbbi már a munkatársak véleménye).

Egyébként én magam is utálom ezt a munkahelyet, keresek is mást, de még nincs visszajelzés sehonnan.

Releváns összegű megtakarításom sajnos nincs, egyedül az álláskeresési járadékra számíthatnék, ami majdnem akkora összeg mint a fizetésem, tehát nagy anyagi kiesés nem lenne, de ez ugye csak 3 hónapig járna. Bár otthon élek még, de teljes mértékben eltartani azért nem tudnának.

okt. 20. 11:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
várd meg míg elküldenek, addig is jár a pénz a ledolgozott napokra.
okt. 20. 11:31
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan ebben a helyzetben voltam szorol-szora. Jatszottam a jopofit, mintha nem tudnek semmirol. Mellette kerestem mast, feleben, harmadaban elvegeztem a munkat. Tudtam, hogy nincs mar tetje a dolognak, igy meg jo is volt bejarni a vegen. :D Amint talaltam mast leptem.
okt. 20. 11:42
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Mióta vagy a cégnél?

Milyen munkahely ez? Mi a végzettséged?

Helyileg hol laksz?

"gondolkozik arról, hogy megszüntesse a pozíciómat, "

Ha ténylegesen ezzel az indokkal küldenek el, viszont vesznek fel a helyedre embert, akkor ezzel meg lehet fingatni őket.

okt. 20. 11:47
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Vár meg míg ők lépnek.
okt. 20. 11:57
 5/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Még nincs meg a három év, tehát végkielégítés nem járna így-sem úgy sem (hacsak nem húzódik el nagyon a dolog). Budapesten lakom.

Nincs szakmai végzettségem, ez egy irodai munka,minimálisan kapcsolódik ahhoz amit jelenleg emellett tanulok, de egyelőre csak az érettségim van+angol nyelvtudás.

okt. 20. 12:07
 6/18 anonim ***** válasza:
77%
Végezd jobban a munkádat, hogy legyen pozitívabb véleményük. Könnyebb úgy munkát találni, ha el tudod mondani, hogy éppen dolgozol valahol.
okt. 20. 12:11
 7/18 anonim ***** válasza:
38%
Maximum 160.000 ft a munkanélküli.
okt. 20. 12:16
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Ne mondj fel semmiképpen.

Nyugodtan tudod tölteni az időt, tét nélkül.

okt. 20. 12:19
 9/18 A kérdező kommentje:

Eleinte állítólag jó munkát végeztem. Ettől függetlenül próbálok "jó" munkát végezni,de most már nehéz úgy törni magam, hogy undorral járok be és utálok ott lenni.

Úgy tudom, 177 ezer körül van most az összeg, többet keresek ennél, de nem olyan sokkal.

okt. 20. 12:37
 10/18 anonim ***** válasza:
38%
Kezdj el melót keresni!
okt. 20. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!