Egy csomagszállító futár átlagban hányszor kaphat borravalót 1 nap?
Figyelt kérdés
10 emberből általában hány adhat borravalót?
Mostanában sajnos sokszor házhozszállítás opció volt csomagbox helyett, nem adtam egyszer sem borravalót, mert így is brutál postaköltségek vannak, már nem szállít minden webáruház x költség felett ingyen. Kicsit " rosszul éreztem magam", mert ugye bele van nevelve az emberbe, hogy futárt, fodrász, manikűröst (akik jóval többet keresnek, mint az átlag kuncsaft) jattoljunk.
okt. 16. 10:44
12/14 anonim válasza:
Én szoktam adni, ha behozza a cuccot a lakásba. Általában 500ft-ot. A meglepedségük alapján nem sok helyen kapnak
13/14 anonim válasza:
Sosem adtam még, mivel mindig előre kifizetem a csomagot. Így csak a kezembe nyomja és már megy is le a lépcsőn.
14/14 anonim válasza:
Miért megalázás a 200 ft? Ha minden címen csak annyit kap akkor az napi 8000e ft 80 címnél. Az havi 160e ft. Meg is van az albérletre a pénz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!