Akik jól keresnek, hogy fogják vissza magukat, hogy ne szórják a pénzt?
Figyelt kérdés
okt. 15. 12:10
12/25 anonim válasza:
Hüvelykujjszabályként azt szoktam használni minden 100 ezer feletti tételre, ami nem esszenciális, hogy ha 3 nap múlva is nagyon akarom, csak akkor veszem meg.
13/25 anonim válasza:
Beállítottság.. hiába van Németországba 1600 nettó fizetésem és 18.000 euró félretett pénzem. Csak kajára, lakhatásra, és benzinre költök.. ennyi
14/25 anonim válasza:
Én nekem fokozatosan nőtt a fizetésem, igy megtanultam beosztani és tudom honnan jöttem, milyen nehéz ezért megdolgozni, nem szórom feleslegesen.
15/25 anonim válasza:
13: Az 1600 nettó az soknak számít? Ezért megérte kimenni külföldre?
Nettó 640 itthon sem egy kiemelkedő bér.
16/25 anonim válasza:
#13: Azoknak szólt a kérdés akik sokat keresnek. Úgy érzed meglettél szólítva a minimálbér környéki fizetéseddel...?
17/25 anonim válasza:
#13 Nettó 1600-ért te kimentél Németországba? Minek? Én itthonról dolgozva a dupláját keresem. Német cégnek dolgozva.
18/25 anonim válasza:
#15-17 kommentelőkének nagyon savanyú a szőlő.
19/25 anonim válasza:
#18: Minimálbéresek, fogjatok össze!!! :) :) :)
20/25 anonim válasza:
17. Igen kimentem mert otthon 12 óra 4 műszakban -35 és +100 fok hőmérsékletben kerestem 200.000ftot. itt laza 2 műszak 8 órával 1600
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!