Ennyiért 11 napos beosztással ez női munka. Csinálja a k*r*a anyja annak, aki kitalálta!
okt. 14. 18:10
2/12 anonim válasza:
Es miert nem jelentkezel egy diszkontba majdnem ketszer ennyiert? Meg tapasztalatod is van..
okt. 14. 18:13
3/12 anonim válasza:
az, és az se normális hogy 11 napot egyhuzamban dolgozol.
okt. 14. 18:32
4/12 anonim válasza:
"8 órában keresek 197 és 199 ezer Ft között bolti eladóként."
Tehát 198 ezret?
okt. 14. 19:22
5/12 anonim válasza:
Sajnos kevés.Én is boltban dolgozom, de 300 ezer körül van van, kicsit felette. Viszont mi is 10 napot dolgozunk egyhuzamban.
okt. 14. 19:32
6/12 anonim válasza:
Mert szerinted nem kevés manapság havonta nettó 200e?
okt. 14. 20:42
7/12 anonim válasza:
Hol van ez Borsodban?
okt. 14. 21:34
8/12 anonim válasza:
Teljesen normal. IT-n kivul mire szamitottal? Szoftvermernok fizetesre?
okt. 14. 22:07
9/12 anonim válasza:
Konkrétan a minimálbért nem kapod meg. Ez kihasználás, rabszolgamunka. Becsüld már meg magad annyira, hogy ezt nem hagyod.
okt. 14. 22:25
10/12 IgaziÚriember válasza:
"Megvan rendesen a végzettségem mégis árufeltöltőként vagyok felvéve."
Itt nem feltétlen a cég a hülye, hanem te. Ha engem szívsebész végzettséggel betegtologatónak akarna alkalmazni egy kórház akkor egyszerűen nem fogadom el az ajánlatot és nem írom alá a szerződést, ennyire egyszerű, nem igényel 200 feletti IQ-t. Ha pedig ennyire papucs vagy hogy magasabb egzisztenciájú munkavállalóként beállsz csicskamunkát végezni aprópénzért akkor csináld, nem a világ a hibás, hanem te vagy életképtelen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!