Lefelé mennek a bérek?
Kb 1 éve dolgozom egy cégnél. Most újra hirdetnek állást, beajánlottam egy barátnőmet. Aztán fel volt háborodva, mert ugyanabba a pozícióba, ahova én jöttem neki kb. bruttó 100.000-rel ajánlottak kevesebbet, mint amennyit én kapok. Komolyan azt gondoltam, hogy őt már többért fogják felvenni, mint engem egy éve. Önéletrajz szempontjából nagyjából ugyanaz ő is, mint én.
Engem nem fejvadász ajánlott be, hanem én jelentkeztem, és felhívott a HR, én mondtam egy bérigényt, és egyből rávágta, hogy oké, ebben meg tudunk egyezni. Utána még gondoltam is, hogy talán keveset mondtam.
Létezik ilyesmi az én munkahelyemen is.
Multicég, bércsoportok vannak.Amikor engem felvettek, ehhez a munkakör magasabb bércsoportba volt besorolva, mint most.Ebből adódóan, nekem több a fizetésem is, mint akik most kezdenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!