Gépészmérnöki (MSc) végzettséggel, melyik ország felé érdemes nézelődni külföldre költözés szempontjából?
Figyelt kérdés
Lehetőleg angol nyelvterületokt. 12. 16:37
11/15 anonim válasza:
Egy villamosmérnök dimán megcsinàlja 10 es.
12/15 anonim válasza:
És vállalja a felelősséget hogy mehet sorozatgyártásba? Tudja ismeri a felület hőkezeléseket, tisztában van vele mikor mit miért alkalmazunk? Csapágy méretezés? Fogaskerék méretezés? Ezeket egyiket se tudja egy villamosmérnök, és még nem is tértem ki a CAD programokra, FEM analízis stb..
13/15 anonim válasza:
12 es ezeket egy jobb technikus simán megoldja.
14/15 anonim válasza:
Én is simán megcsinálom amit egy villamosmérnök tud, pedig pék vagyok.
Csak annyi, hogy érdekel a villamosságtan és értek is hozzá.
Ja, hogy egyetemen ezt nem tanultam és diplomám sincs róla, az más kérdés....
Ennyire azért ne nézzük már le a gépészeket, azok sem répát hegyezni járnak 3-4 évet az egyetemre.
Villamosmérnök mást tanul, nem gépszerkezetek mechanikai tervezését.
15/15 anonim válasza:
Általában az "húzza" le a gépészmérnököket vagy úgy általában a mérnököket aki kibukott az egyetemről, vagy el se kezdte és irigykedik. Lehetőség adott bárkinek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!