Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Autóznál napi 2x60 km-t havi...

Autóznál napi 2x60 km-t havi nettó 2300 euróért?

Figyelt kérdés

Van egy osztrák cég ami elvileg jó (több helyről is hallottam már) viszont 60 km-re van. Ha betartod a sebességkorlátozást akkor egy óra.

Elvileg jól fizet, ha nem vagy teljesen kezdő (nem vagyok, 7 éve vagyok a szakmában) akkor 2300-2400 eurót tudsz kezdésnek keresni. (Nettó)

Közelebb nincsen normális cég. Itt állítólag rendszeresen vannak képzések is. Ne felejtsük el a 13. és 14. havi fizetést sem.

Sajnos kiköltözni nem tudok, nincsen rá pénz.

De lehet egyébként hogy csak rövidebb távon - fél vagy akár egy évig kellene kibírni, akkorra lehetőleg összegyűlne a költözésre meg albérletre pénz (gondolom ott is kell kauciót fizetni)

Te bevállalnád? Én hajlok rá hogy igen főleg ha lenne esélyem oda költözni.

Nyilván nekem kell tudni de érdekel más véleménye is.

okt. 12. 11:09
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
#36: Az, hogy 20 évig fizeted a hitelt, az csak egy elmélet. Olyan szinten romlik a pénzünk, mert 5-10 évente jön egy háború vagy gazdasági válság (és nyugodt lehetsz, a jövőben is fognak), hogy az a pénz, amit felvettél, pár év múlva a negyedét fogja érni és előtörlesztéssel kifizeted a hiteled nagyját vagy az egészet és még kamatot is spórolni fogsz. Én 5 éve vettem fel lakás hitelt, a részlet fix, közben a fizetésem már a kétszerese a hitelem meg most vissza tudnám fizetni… szerinted mi lesz itt 10-20 év múlva?
okt. 14. 21:22
 42/42 anonim ***** válasza:
Kérdező, ez egy tisztességes fizetés lenne Magyarországon, én utaznék, ha itthon nem tudsz ilyen jövedelmező munkát találni. Én ennél jóval többet keresek, így nem opció, de korábban utaztam ennél kicsit kevesebbet, 50 km-ert magas fizetésért. Viszont ebből kifolyólag annyi tapasztalatom van, hogy egy idő után az utazások miatt ki fogsz égni, fáradt leszel. Próbálj gyűjteni ebből pár évig egy jó kis pénzt aztán itthon a közelben boldogulni. Ha ebből egy kocsival vagy lakással (nem tudom mi a célod) el tudsz indulni, akkor már itthon kevesebb pénz és a nyugalom is meg fogja neked érni, ha megindultál az életben és pl fix hitelt fizetsz.
okt. 15. 14:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!