Normális dolog az,hogy egy héten 5 napot dolgozunk,hogy legyen 2 nap pihenő napunk?
Pl. az én munkaidőm
H-P(8:30-16:30-g)
Szombat vasárnap Szabad
Hétkoznapjaim azok elmennek,mert reggel munkába készülődés,munka után pedig 17 után érek haza, bevásárlás főzés elmegy az egész napom.
Szerintem fordítva lenne normális egészséges,hogy 2 nap meló 5 nap pihenő
Bármi, ami nem vásárolgatás....? :D
Mi pl barátokkal szoktunk találkozni, akár valakinél otthon (ilyenkor beszélgetünk, társasozunk, kajálunk, filmezünk), akár elmegyünk túrázni vagy rossz időben moziba, ilyesmik (vagy ezek a programok kettesben), ezeket lehet vasárnap délután is vagy bármikor.
De lehet más sportokat is űzni közösen, vendéglátóhelyek nyitva vannak hétvégén, múzeumok nyitva vannak hétvégén, stb stb.
Ha kajáltok a barátokkal, akkor a hozzávalókat be kell vásárolni. Moziba nem tudsz menni, csak heti 2szer, mert ők is annyit dolgoznak :D Túrázás, erdőjárás, fürdés tóban okés.
Nem kötekedni akarok, csak szeretném érzékeltetni, hogy nem oké a heti 2 nap munka, 5 pihenés felosztás.
“ Ha kajáltok a barátokkal, akkor a hozzávalókat be kell vásárolni”
Igen, bármelyik korábbi napon be tudunk vásárolni, mi pl csütörtökön szoktunk hétvégére vásárolni.
A mozis megjegyzést nem egészen értem, hogy érted. Ha heti két nap lenne csak nyitva, akkor azon a két napon próbálnék menni. De nem vágnék eret ha nem tudnék eljutni amúgy. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!