Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tőletek szokták kérni az...

Tőletek szokták kérni az érettségit a munkaadók hogy vigyétek be?

Figyelt kérdés

Nincs erettsegim, nyolc altalanos iskolau vegzettsegem van. Nem Budapesten lakom, lehetetlen munkat talalni itt még diplomasok is munkanelkuliek. Pedig mar barmit elvallalnek de sehova nem hivnak be interjura sem.

Arra gondoltam azt irom az oneletrajzomba, hogy erettsegivel rendelkezem hatha igy nagyobb eselyem lenne.

Eddig tolem sehol nem kertek a bizonyitvanyom a nyolc altalanosrol, nem tudom az erettsegit kernek e tolem pl bejelentesnel de ott mindig csak a szemelyes irataimat kertek.

Azoktol kerdezem akiknek van, toletek szoktak kerni?

Rosszindulatu kommentekre nem vagyok kivancsi, mar ongyilkossagi gondolataim vannak ha arra gondolok miota nem dolgozok es hogy sosem lesz munkam.

Koszonom azoknak akik normalisan valaszolnak!

okt. 5. 13:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
6-os vagyok, érdekes a lepontozás, mikor ugyanazt fogalmaztam meg, mint akik elvileg "hasznos" választ adtak. hogy nyomjátok, egy piros egy zöld vagy mi? :D
okt. 6. 18:46
 12/12 anonim ***** válasza:

Hagyjátok már ezt a pontozgatást.

Én 100 %-osra tartottam egy választ, aztán mégis piros 49 %-os lett belőle.

Szar a rendszer. Engedd ezt el...

okt. 7. 04:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!