Az orvosoknak mindig időszerű lenne béremelés, mert ők nem átlagos emberek. Sokkal több pénz kell nekik a megélhetéshez, mint egy átlagos embernek.
okt. 2. 16:08
2/10 anonim válasza:
#1 hát ezt nagyon rosszul gondolod, ugyanolyan emberek mint mindenki más, és ugyanarra van szükségük mint mindenki másnak.
Kérdező ezt nem lehet tudni, de azért nagyon megemelték a béreiket, szóval elégedettek lehetnek. Nem hiszem hogy reális lenne újabb béremelés. Ráadásul vállalhatnak magánrendelést is, ahol annyit kérnek a betegtől amennyit nem szégyellnek.
okt. 2. 16:40
3/10 IgaziÚriember válasza:
Még a selejt házi és üzemorvosok bére is br 1,5 - 2 millió körüli az eldugott zsákfalvakban is. Arról pedig nem beszélve, hogy aki vitte is valamire és magánorvosként praktizál jóval magasabb lehet a bére. Teljesen felesleges tovább emelni.
okt. 2. 18:46
4/10 anonim válasza:
Az orvosok soha nem kerestek rosszul, mindig inkább a többi EÜ dolgozó bére volt nevetséges. A mentősöké, az ápolóké, az egéyb egészségügyi ellátsát végzőké.
A egy ideje szakmában lévő orvos alapbére már 2 millió fölött van. A szaros háziorvosé is aki igazából semmit ne mcsinál, mert mindent az asszisztens végez helyette valójában. Az ügyeletben unatkozó dokié is. Nyáron volt szerencsém ilyenhez, nagyon sértettnek érezte magát, hogy el mertem menni igénybevenni a "csodálatos" szolgáltatásait és szakértelmét.
okt. 3. 06:18
5/10 anonim válasza:
#4-nek igaza van sajnos. Persze vannak elhivatott orvosok is, de a jó része csak a pénzért csinálja. Én azt gondolom ilyen formában kicsit túl is vannak fizetve. Gondoljatok vele, egy 8 éve végzett orvos már hazavisz nettó 1 milla fölött 8 órás munkaidővel. Hát azért nem rossz.
okt. 3. 06:30
6/10 anonim válasza:
Az orvosok mindig is jól kerestek, aki itt szidja őket azokra kíváncsi lennék, hogy el tudnának végezni egy 6 éves orvosi egyetemet, ez nem közgazdász szak ahol már a 2.évben vígan elmész valahová melózni. Egyetem után pedig még 5 év szakosodás és csak akkor leszel teljes értékű orvos(leszel vagy 30 éves). Nem az orvosok vannak túlfizetve, hanem a többi EÜ-s van alulfizetve(ápolók,mentősök stb...)
okt. 4. 14:29
7/10 anonim válasza:
#6 az orvosi elvégzése képességek kérdése, nem akarásé vagy szorgalomé. Nyilván ez utóbbi is kell hozzá, de mindegy az arány. Azért mert valaki kihasználja az adottságait azért még nem kell ennyire isteníteni. Szerencséjük volt a genetikájukkal, ennyi.
okt. 4. 18:07
8/10 anonim válasza:
Volt egy orvos pasi, akivel randiztunk pár hónapja. Én tanár vagyok, végül ezért dobott engem, mert szerinte "mind barom, aki ennyiért egyáltalán megmozdul"
28/N
okt. 6. 15:35
9/10 anonim válasza:
Nem isteníteni kell őket, de igenis a diplomák között vannak amik értékesebbek. Különbség van aközött, hogy életmentő műtéteket hajtasz végre és aközött hogy profitot termelsz egy könyvvizsgáló cégnek(itt nem a pénzbeli megítélésre gondolok).
okt. 7. 13:36
10/10 anonim válasza:
#9 ugyanolyan fontos munka mindkettő, csak máshogy. Az orvosoknak pedig csak nagyon kis része hajt végre életmentő műtéteket, szóval önmagában ez sem állja meg a helyét. Általában csak a sebészek műtenek, a többiek nem is nagyon foglalkoznak ilyesmivel. Nem értesz az egészhez.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!