2021 január óta hány százalékkal nőtt a fizetésed?
75,5%
De ebben van egy munkakörváltás is, és nem tartalmazza a bónuszt, ami az új pozícióban más. A munkakörváltás előtt max 10% bónusz volt évente, most max 33%, így tulajdonképpen egyhavi fizetésnek megfelelő bónusz negyedévente, mindkét esetben a kitűzött teljesítménycélok elérése esetén.
2021-ben kerestem havi 250. 000 forintot.
Ma pedig kB 3-4000 eurót.( januárban 2000 volt, előtte decemberben 8.000, múlt havi zárás 4241,50€
Mondjuk ahhoz kikellett jönni külföldre, saját üzletet csinálni, de na. Vegulis nőtt 🤣
Ha otthon maradtam volna kb a negyedét keresnem a mai fizetésemnek.
410%-kal nőtt.
2021 január: br. 300.000
most: br. 1.530.000
Ami kellett hozzá: Átvettem a BME-VIK diplomámat, majd szereztem 3 év tapasztalatot multinál (BP).
Szerencsésnek tartom magam, az alapfizetésem kereken fillérre 100%-al növekedett, ez azonban nem tartalmazza a bónuszt, amely a jelenlegi munkahelyemen várható, azt belekalkulálva kb 115-150% körüli növekedést értem el, majd meglátjuk milyenek lesznek a számok.
Várhatóan decemberben szerzem meg a mester diplomám.
Budapest és bankszektor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!