Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyire normális, hogy...

Mennyire normális, hogy nálnuk a hegesztők többet keresnek, mint a szenior gépész/villamos mérnökök?

Figyelt kérdés
Kelet-magyarországi multi. Én hegesztőként dolgozom itt és engem meglepett.
szept. 30. 16:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
55%
Ez biztosan nem igaz, de cáfolja meg, melyik ez a cég?:)
okt. 1. 06:12
 12/20 anonim ***** válasza:
82%

2#

Azt is összehasonlítottad, hogy egy szintén vállalkozó, szellemi munkabol elő (mondjuk egy IT cég, vállalkozó fejleszto) vagy egy szakmunkás mennyit keres? Ugyanazokkal az adoterhekkel? Mert úgy csaloka a kép, ha a fusizo szakmunkast egy alkalmazott mérnökkel hasonlítod össze. Mind munkabér, mind munkateher, munkakorulmenyek szempontjából.

Az egészségügyi kockázatokat is figyelembe kell venni azért.

okt. 1. 07:44
 13/20 anonim ***** válasza:
68%
Szakember hiány van, nem kicsit.
okt. 1. 22:06
 14/20 Tomazoe válasza:
51%
Elmondanád, akár privátban hogy melyik cég ez?
okt. 3. 21:57
 15/20 anonim ***** válasza:
Ameddig bírja az ember fizikálisan, én 40 évesen lettem mérnök előtte rendes fizikai melós voltam, de úgy gondoltam jobb lesz vén gané koromra a szellemi munka.
okt. 22. 18:35
 16/20 anonim ***** válasza:
#15 Ezért kellett volna idővel vállalkozni. Bár már alkalmazottként is jobban keresnek a fizikai melósok, de mminél előbb vállalkozni kell.
okt. 22. 19:25
 17/20 anonim ***** válasza:
Hegesztő önmagában mire vállalkozzon?
okt. 22. 21:08
 18/20 anonim ***** válasza:
Ja hegesztőkébt nem nagyon. De mellé egy lakatos szakma és úgy már lehet. Vagy külföld. Hegesztőket nagyon keresik külföldön is rohadt sok pénzért. Egy német hegesztő jobban él, mint egy német mérnök. Amúgy a hegesztés meg nem az a fizikálisan nagyon igénybe vevő munka. A gondot a belélegzett gázok/gőzök jelentik, de ez ellen lehet védekezni.
okt. 22. 23:00
 19/20 anonim ***** válasza:
Mivel mindkét oldalon dolgoztam, jobb a szellemi munka. Vállalkozásom is volt, azzal alapoztam meg az életem, ma már egy jól fizető nyugis szellemi munka nekem többet ér, még így is hogy valamivel kevesebb a pénz. Hajtottam épp eleget már, persze fiatalon másképp gondoltam én is.
okt. 23. 07:09
 20/20 anonim ***** válasza:

#17 a mesterem pl a környék megmentője volt. Mindig őt hívták, amikor másodjára tört valami, és megoldotta minimum úgy, hogy valami széljegyzetet is adnia kellett a javítás mellé, pl terhelhetőségről vagy nagy fagyban kíméletes használatról.

Hogy is mondjam, elég jó mocival járkál...

nov. 10. 07:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!