Milyen szakmával lehet jól keresni?
Csak érettségim van és gondoltam kéne kezdeni valamit magammal.
Olvastam a légiforgalmi irányító szakmáról, ahhoz csak érettségi kell és középfokú nyelvvizsga.
Mit ajánlotok, ha csak érettségim van?
"légiforgalmi irányító szakmáról, ahhoz csak érettségi kell és középfokú nyelvvizsga"
Meg kötélidegzet, meg brutális koncentrációs és stressztűrő képesség. Ott aztán nincs helye a legeslegkisebb hibának sem. Nagyon jól megfizetett munka, de senki nem bírja néhány évnél tovább azt a szintű stresszt.
"Mit ajánlotok, ha csak érettségim van?"
Továbbtanulást
"Olvastam a légiforgalmi irányító szakmáról, ahhoz csak érettségi kell és középfokú nyelvvizsga."
Aha, meg egy olyan brutál felvételi hogy a hajad leteszed xD A szó legszorosabb értelmében születni kell erre a pályára, a felvételi teszt is azt méri hogy benned megvannak e azok a született képességek amik kellenek ahhoz hogy légiforgalmista legyél. Erre nem tudsz gyakorolni, készülni, ez olyan dolog ami vagy benned van, vagy nincs. Nagyon-nagyon kevés ember alkalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!