Milyen szakmával lehet havi 500.000 Ft-ot, vagy annál többet keresni?
Most jelenleg keresek 430.000 Ft-ot, igazából papírok (érettségi, szakmai) nélkül, de van 3 külömböző munkahelyem, plusz egy támogatásom (ami 45.000).
De rájöttem, hogy 1 vagy 2 munkával is lehet ennyit keresni, de milyen szakma az, amiben érdemes elhelyezkedni napjainkban?
Én szívesen elvégzek, és bizonyos szintig támogatják is az iskoláztatásomat.
16 éves koromtól dolgozok a médiában, stúdiómunkák, rendezvények, de kb 2 éve belekezdtem az őrzés-védelembe.. (pl biztonsági, és recepciós munkák, de ez rengeteg időmet elvesz az életemből, szóval fizetésügyileg feljebb lépnék, akár más szakirányokba is...)
És miután ez a 2 év alatt, szinte mindenki csak dicsért, és mikor "feljebb léptem", azzal az indokkal tettem, hogy én vagyok a karrierjük eddigi legeslegjobb embere, és teljes szívből szeretnének velem dolgozni! Így kerültem feljebb eddig a "ranglétrákon", de ez több munkával is jár, ami nem feltétlen gond, mert én mindig is viszonylag nagyon szerettem dolgozni, főleg ha a környezetem megfelelő volt.)
Mit ajánlanátok, merre menjek tovább?
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!