Egy hete voltam állásinterjún és azóta nem jeleztek vissza. Rájuk írhatok hogy mi újság?
Figyelt kérdés
szept. 30. 11:41
1/8 anonim válasza:
Minek? Aranyszabály, hogy amint kilépsz egy interjúról, el kell felejteni és úgy kell kezelni mint egy buktát. Ha jelentkeznek, az csak pozitív meglepi.
2/8 anonim válasza:
írni írhatsz, de minek.
Ha lassan őrőlnek a kerekek, akkor így is később jeleznek vissza.
Ha van más ahova mehetsz, akkor menj és gyűjtsed az infókat.
Ha nincs más lehetőséged, csak idegeskedsz, akkor nem leszel előrébb vele, hogy pattogsz.
3/8 anonim válasza:
Ahogy az egyes írja, nekik kell most már lépniük. Ha akarnak, úgyis megteszik, ha nem, úgysem tudod megváltoztatni a döntést.
4/8 anonim válasza:
Egy állás interjú után 1 maximum 2 hétig (Ez attól függ, hogy multi vagy kkv) érdemes várni, hogy keresnek-e még téged ha ennyi idő után sincs semmi akkor érdemes úgy venni, hogy el vagy utasítva.
5/8 anonim válasza:
2 hetet vársz, ha nem jeleznek, elfelejted, te is jársz ugye több helyre interjúra, nehogy csak 1 vasat tarts a túzben.
6/8 anonim válasza:
Egyébként az egy-két hét az nem mindig aranyszabály, nekem volt olyan, hogy a CV küldés után három hónappal hívtak fel. Aztán fel is vettek, és ott is dolgoztam két évig, de ott az egész felvételi folyamat olyan volt, hogy egy-egy interjú között hetek teltek el, akkora balfék volt az egész szervező brigád.
Persze ennyit nem szabad várni semmire, szóval ne kereserdj el, folytasd a jelentkezéseket, aztán majd lesz valami.
7/8 anonim válasza:
Engem 2 évvel később hívtak fel. Azt hiszem, nem is tarthatnák meg addig az életrajzokat, de végül is örültem.
8/8 anonim válasza:
Én szoktam írni, ha nagyon érdekel az az állás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!