Hivatás vagy jól fizető állás?
Figyelt kérdés
Sziasztok!A kérdésem igazából az lenne, hogy NEKTEK mi a fontosabb.Egy munka, amit utálsz csinálni, de jól fizet vagy megtalálni a hivatásodat, ami tegyük fel, hogy rosszul fizet.Mi lenne a fontosabb ebben a helyzetben.A pénz vagy az, hogy szeresd a munkád?szept. 27. 18:55
11/17 anonim válasza:
"Mit kezdek a pénzzel, ha naponta 8 órán át olyat csinálok, amit utálok?"
Mondjuk befizeted belőle a rezsit vagy a hitelt, ha van. Mégis mit kezdenél vele? Szerinted az emberek hány százaléka csinál olyan munkát amit nem szeret? Ki kell lépni a burokból és kimenni az utcára.
12/17 anonim válasza:
"Ki kell lépni a burokból és kimenni az utcára"
Nem kell.
13/17 anonim válasza:
Hát, én a magam részéről azt tudom elmondani, hogy elhittem azt a hülye maszlagot, hogy nem a pénz számít, hanem hogy szeressem, amit csinálok. Szerettem, csak amikor éveken át azt látod, hogy egy centit nem tudsz előre haladni az életben és nincs is kilátásod jobbra, akkor picit átértékelődnek ezek a dolgok. Átképeztem magam más területre, hogy normálisan keressek. Nem vagyok oda a munkámért, de nem is utálom. Vannak sikerélményeim, meg olyan napjaim is, amikor kb. bármit szívesebben csinálnék, mint ezt. De egész jól keresek és full home officeban dolgozom, ez a kettő pedig óriási szabadságot ad, ami simán ellensúlyozza a nemszeretem napokat. (Nem IT egyébként)
14/17 anonim válasza:
"Nem kell."
De, kell vagy rohadj otthon HO-ban, ha antiszociális lusta vagy.
15/17 anonim válasza:
Annak, hogy HO-ban dolgozok vagy kimegyek az utcara mi koze hozza, hogy sok felkegyelmu olyan munkat vegez, amit nem szeret?
16/17 anonim válasza:
Ha visszaolvasnál és lenne értelmezőképességed rájönnél, de csak write only módban létezel.
17/17 Thunderfairy válasza:
Én nem szeretem a jellenlegi munkámat és szarul is fizet. Most képzem át magam más munkakörre és lelépek a mostani munkahelyről amint lehet. Szerintem ez is megválaszolta a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!