Miért tartják sokan bullshit szakmának az életvezetési tanácsadást?
Én most tanulom ezt a szakmát mióta rokkantnyugdíjas lettem és nagyon jó. A mentorom szerint sokat fogok majd vele keresni, mert ő is remek életcélokat tudott megvalósítani ebből a szakmából és ha elég ügyes leszek, akkor elérhetem idővel az ő szintjét anyagilag is. régebben telemarketinggel is foglalkoztam, így elég jó beszélőkém van..:)
Gondoltam rá, hogy idővel talán kitanulom a változás mediációt is, de az majd egy külön projekt lesz, arra még nem állok készen.
"mióta rokkantnyugdíjas lettem"
Na igen, mióta leszázalékoltattad magad jó romához méltón, majd osztogatott az "életvezetési tanácsaidat", hogy százalékoltasd le magad te is, akkor nem kell dolgozni és lesz időd magadra! Jó az more!
Na, ezért.
,, telemarketinggel is foglalkoztam, így elég jó beszélőkém van.”
Saját magad szövegébe ott van a válasz a kérdésedre. 0 képzettséged van ahhoz hogy életvezetési tanácsokat tudj adni, max “eladni” tudsz életvezetési tanácsokat amik nagy eséllyel haszontalanok a kliensnek
#6 Nem feltétlenül, attól hogy valaki sikeres az nem jelenti azt hogy azok a tapasztalatok más vállalkozásba átvihetőek.
A gond ezzel a "szakmával" az, hogy 0 képzettség kell hozzá, azaz 0 tudással mész oda emberekhez sok pénzért haszontalan tanácsot adni.
Én azt gondolom hogy ahhoz hogy ennek legyen értelme legalább egy pszichológia alapszak elvárás kéne hogy legyen és erre épülhetne valamilyen képzés.
Attól kérdező hogy valamivel lehet sok pénzt keresni nem jelenti azt hogy nem bullshit, piramisjátékkal is lehet csak legyen gusztusa az embernek ahhoz hogy átverjen embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!