Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért tartják sokan bullshit...

Miért tartják sokan bullshit szakmának az életvezetési tanácsadást?

Figyelt kérdés

Én most tanulom ezt a szakmát mióta rokkantnyugdíjas lettem és nagyon jó. A mentorom szerint sokat fogok majd vele keresni, mert ő is remek életcélokat tudott megvalósítani ebből a szakmából és ha elég ügyes leszek, akkor elérhetem idővel az ő szintjét anyagilag is. régebben telemarketinggel is foglalkoztam, így elég jó beszélőkém van..:)

Gondoltam rá, hogy idővel talán kitanulom a változás mediációt is, de az majd egy külön projekt lesz, arra még nem állok készen.

2023. ápr. 6. 21:29
1 2
 11/13 anonim válasza:
91%

10.

Aki tényleg sikeres az nem fog tanácsokat adni. Se ingyen, se pénzért, mert akkor egyel több riválisa lenne, nem önmaga ellensége. Az összes olyan bohóc aki ilyen könyveket ír, meg előadásokat tart, nem sikeres, csak annak látszatát kelti ő maga, vagy a mögé felsorakozott marketinges csapat. Valahogy mindegyiknek az a története, hogy szegényke volt hajléktalan meg majdnem bele is halt, de utána random felvették középvezetőnek (ami sosem történik meg, kb. ez akkora ordas hazugság, mint anno az egyik amcsi sorozatban az a "tény", hogy a volt drogos, többször bukott srácot felvették a Yale-re), ahol végzettség nélkül is főnagyvezér lett, utána vállalkozó.

2023. ápr. 7. 09:11
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

11.

10-es vagyok. Ezt ne nekem mond, hanem a kerdezonek :))

2023. ápr. 7. 12:58
 13/13 anonim ***** válasza:
95%
Mert az
2023. ápr. 8. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!