Irodai Asszisztens szakmával el tudok helyezkedni?
Nem, vagy nagyon nehezen.
Ha sikerül is, akkor meg garantált bérminimumért kell mindent is neked csinálni. Irodát vezetni, kávét főzni a vendégeknek, postára járni céges leveleket feladni, és a főnök magánszámláit befizetni stb...
Volt ilyen szakképesítés, átalakult vállalati ügyintézői titkárrá az új rendszerben, szerintem már csak kamuból tarthatnak ilyet és akkor nem adja ugyanazt a bizonyítványt.
Én 16-ban ezzel kezdtem el elhelyezkedni, de érdemes utána még kiegészíteni. Én szociális irányba mentem és érdekelne a rendezvényszervezés is.
Nem nagyon.
Tapasztalatim alapján főleg egyetemista diákokat várnak erre a pozira. A cégnek jó, mert alacsony utánuk az adózás, a diák meg aláíratja velük a internship papírokat. Én is ezt csináltam, sőt szinte minden ismerősöm.
Nem, az nem szakma.
Ma már minden diák is tud kezelni számítógépet, nyomtatót stb.
Ha jól beszéled az idegen nyelveket, akkor van esélyed elhelyezkedni vagy/és legalább jól nézel ki és fiatal vagy, akkor!
Mert az a problémám, hogy már egy ideje próbálok ezzel a végzettséggel elhelyezkedni de sikertelenül.
Mit csináljak?
Hány éves vagy?
Mihez értesz?
Mennyi tapasztalatod van?
Végzettség/nyelvek?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!