Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Irodai Asszisztens szakmával...

Irodai Asszisztens szakmával el tudok helyezkedni?

Figyelt kérdés
szept. 26. 08:00
 1/10 anonim ***** válasza:
37%
Nem.
szept. 26. 08:27
 2/10 anonim ***** válasza:
79%
Az nem egy szakma, maximum egy hétvégi képzés.
szept. 26. 09:32
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem, vagy nagyon nehezen.

Ha sikerül is, akkor meg garantált bérminimumért kell mindent is neked csinálni. Irodát vezetni, kávét főzni a vendégeknek, postára járni céges leveleket feladni, és a főnök magánszámláit befizetni stb...

szept. 26. 09:37
 4/10 anonim ***** válasza:
78%
Ez a végzettség nem relevans egy ilyen pozíciónál, semmit nem jelent.
szept. 26. 09:56
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha mellé beszélsz angolul, akkor minimálbérért talán. Vagy protekcióval. A tesóm ezt végezte, és az apja azonnal be is nyomta a saját munkahelyére. Ott dolgozott 10 évig, aztán kitették, azóta sajnos nem nagyon talál munkát. Mindenhol kérik a diplomát meg az angol nyelvet. Még a releváns munkatapasztalata sem sokat jelent.
szept. 26. 10:49
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Volt ilyen szakképesítés, átalakult vállalati ügyintézői titkárrá az új rendszerben, szerintem már csak kamuból tarthatnak ilyet és akkor nem adja ugyanazt a bizonyítványt.

Én 16-ban ezzel kezdtem el elhelyezkedni, de érdemes utána még kiegészíteni. Én szociális irányba mentem és érdekelne a rendezvényszervezés is.

szept. 26. 12:43
 7/10 anonim ***** válasza:
48%

Nem nagyon.

Tapasztalatim alapján főleg egyetemista diákokat várnak erre a pozira. A cégnek jó, mert alacsony utánuk az adózás, a diák meg aláíratja velük a internship papírokat. Én is ezt csináltam, sőt szinte minden ismerősöm.

szept. 26. 13:53
 8/10 anonim ***** válasza:
84%

Nem, az nem szakma.

Ma már minden diák is tud kezelni számítógépet, nyomtatót stb.

Ha jól beszéled az idegen nyelveket, akkor van esélyed elhelyezkedni vagy/és legalább jól nézel ki és fiatal vagy, akkor!

szept. 27. 18:02
 9/10 A kérdező kommentje:

Mert az a problémám, hogy már egy ideje próbálok ezzel a végzettséggel elhelyezkedni de sikertelenül.

Mit csináljak?

szept. 28. 00:12
 10/10 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Mihez értesz?

Mennyi tapasztalatod van?

Végzettség/nyelvek?

szept. 28. 13:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!