Valaki ajánlani online munkát? Számítógép adott.
Annyira nem értem én már a gyakorit... Kérdező feltesz egy kérdést, anélkül hogy leírná, mihez ért, csak annyi: ő otthoni munkát szeretne. Millió ilyen kérdés van korábbról, el lehetett volna olvasni az ottani válaszokat, de mindegy.
A kérdésre jönnek a teljesen értelmetlen válaszok: onlyfans (két gyerek mellett, hát persze, remek ötlet), vezető szoftverfejlesztő (miközben a kérdező egy válaszában leírja, hogy amúgy adminisztrációs ügyintéző, hát akkor nyilván releváns válasz a szoftverfejlesztés), legyen nyelvtanár (basszus, az egy külön szakma, attól hogy valaki elpötyög mondjuk angolul vagy németül, nem tudja tanítani!!)
Ha meg valaki erre rávilágít, akkor a kip.csű trollok lepontozzák, mintha az életük múlna rajta.
Kb semmi értelme ennek az oldalnak már. Segítséget mindenesetre nem nyújt.
#12, ebben igazad van, kérdezni is tudni kell(ene) és ahogy látod, a kérdezőt is kritizáltam.
De ettől függetlenül is az a véleményem, hogy lassan nincs értelme kérdést kiírni, mert itt - kategóriától függően - lassan már minden második válasz a "költözz el", " nárcisztikus/mérgező a szülőd/ismerősöd/szerelmed", "én kivágnám otthonról/megmondanám neki a magamét", "minek szültél ilyen embernek", "onlyfans", "full stack dev".
A troll kérdésekről/válaszoló-hergelő kérdésekről meg már nem is beszélek... mert azokból is akad bőven.
No, mindegy, nem jutunk előre úgysem, csak ventilláltam.
"Van állásom adminisztráció ügyintéző vagyok"
Magyarul nem értesz semmihez. Így neked még új állást sem lenne egyszerű találni, ha váltanod kellene, full home office másodállást pedig lehetetlen.
8-as, képzeld én főállású magántanar vagyok és nincs végzettségem. Kata áfás keretet kimaxolom, tudod miért? Mert jó vagyok és szeretnek a diákjaim. Nem kell ehhez végzettség.
Taníts nyelveket, ha beszélsz valamelyiken felsőfokon! Először kérj érte kevesebbet, amíg bele nem jössz. :)
#15, akkor te vagy a baromi ritka kivétel. Ne haragudj, de én egy fillért nem fizetnék olyannak, akinek nincs pedagógiai végzettsége és magántanárkodik. A legtöbb ugyanis kókler, amit fizetek neki, kidobott pénz lenne.
A tapasztalat beszél belőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!