(Tud) valaki számítógépen végezhető munkát ajánlani?
Figyelt kérdés
2020. febr. 7. 12:05
1/9 anonim válasza:
Mi a végzettséged, amit csinálni tudsz?
3/9 anonim válasza:
Attól, hogy van egy számítógéped, nem lesz kereseted is. A szgépes munka is szakmai ismereteket igényel, pl. felsőfokú nyelvvizsgával fordító, magyar nyelv és irodalom szakos diplomával szerkesztő-korrektor munkákat kaphatsz, nyelvszakos tanárként Skype-on taníthatsz stb. De az előtted ásító billentyűzettel szakma nélkül nem fogsz pénzt keresni. Hacsak nem a Gattyán-féle munkát végzed webcammal.
4/9 A kérdező kommentje:
Nincs végzettségem, csak érettségi és középfoku angol nyelvvizsga. Ezen felül UK-ban élek és dolgozom évek óta, szóval ragadt rám extra ismeret. Nem megélhetési munkát keresek, csak jól jönne havi plusz 20-30 ezer hobbira.
2020. febr. 7. 13:16
5/9 anonim válasza:
Végzettség nélkül nem nagyon vannak lehetőségeid.
6/9 A kérdező kommentje:
Leginkább fordítói munkára gondoltam.
2020. febr. 7. 13:30
7/9 anonim válasza:
Az bennfentes, tehát ismeretség alapján megy.
Bizalmas munka.
8/9 anonim válasza:
Angol fordítási munkát csak végzettséggel kapsz, mert anélkül nem vállalhatod a jogi felelősséget a munkáért.
9/9 anonim válasza:
Senkit nem érdekel a végzettség. A tudás és tapasztalat számít. Én is otthagytam az egyetemet, így csak egy érettségim plusz nyelvvizsgám van, mint neked. Mégis senior fejlesztőként dolgozom egy külföldi cégnél, itthonról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!