Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

Most fogok érettségizni. Egész életemben az életmentés érdekelt. Vagy Mentős vagy tűzoltó szerettem volna lenni (esetleg katona orvos) és terepen segíteni a bajbajutottakon.

Viszont, ezekből a fizetésekből, amiket ezen szakmák kapnak, fixen nem élek meg. :(

Van esetleg ezekhez hasonló szakma, amiből fenn is tudom tartani magam?

szept. 24. 11:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Orvos.
szept. 24. 12:00
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Miért hàny mentőt/tűzoltót/orvost/katonàt láttál akik a híd alatt alszanak kartondobozokon?

Gazdag nem leszel ezekböl, bár egy magàndoki szakíthat nagyokat, de hogy megélni ne lehetne ezekböl az erős túlzàs.

szept. 24. 12:27
 3/7 IgaziÚriember ***** válasza:
66%

"Viszont, ezekből a fizetésekből, amiket ezen szakmák kapnak, fixen nem élek meg. :("

Miért mégis mennyi pénzre van szükséged ahhoz hogy életben maradj?

szept. 24. 13:44
 4/7 A kérdező kommentje:

Azok a tűzoltók, mentősök, akikkel beszéltem mind vállaltak másodállást. Több tűzoltó dolgozik taxisként.

A nettó 450-500.000Ft ma már szükséges a megélhetéshez. Mind a 2 szakma a minimálbért felett keres picivel, de bőven az átlagbér alatt.

szept. 24. 16:17
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Orvos
szept. 24. 17:02
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha elég okos vagy, menj orvosnak. Az egyetem egy szívás (a párom orvos és egyetemista korunk óta vagyunk együtt), de utána kifizetődik, mert nagyon szépen tudsz vele keresni.
szept. 25. 00:26
 7/7 anonim ***** válasza:
74%
szept. 25. 01:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!