Mi tévő legyek?
Most fogok érettségizni. Egész életemben az életmentés érdekelt. Vagy Mentős vagy tűzoltó szerettem volna lenni (esetleg katona orvos) és terepen segíteni a bajbajutottakon.
Viszont, ezekből a fizetésekből, amiket ezen szakmák kapnak, fixen nem élek meg. :(
Van esetleg ezekhez hasonló szakma, amiből fenn is tudom tartani magam?
Miért hàny mentőt/tűzoltót/orvost/katonàt láttál akik a híd alatt alszanak kartondobozokon?
Gazdag nem leszel ezekböl, bár egy magàndoki szakíthat nagyokat, de hogy megélni ne lehetne ezekböl az erős túlzàs.
"Viszont, ezekből a fizetésekből, amiket ezen szakmák kapnak, fixen nem élek meg. :("
Miért mégis mennyi pénzre van szükséged ahhoz hogy életben maradj?
Azok a tűzoltók, mentősök, akikkel beszéltem mind vállaltak másodállást. Több tűzoltó dolgozik taxisként.
A nettó 450-500.000Ft ma már szükséges a megélhetéshez. Mind a 2 szakma a minimálbért felett keres picivel, de bőven az átlagbér alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!