Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan legyek magabiztos egy...

Hogyan legyek magabiztos egy állásinterjún?

Figyelt kérdés
Eddig még nem dolgoztam sehol, informatikai rendszerüzemeltetőként végeztem 2023-ban egy OKJ-n, és azóta nem vesznek fel sehova, mert idegesen megyek be az interjúra, mert izgulok, így senkinek nem kellek. Hogyan legyek meagabiztosabb? Kedden kell állásinterjúra mennem a healzz-hoz.

jún. 7. 11:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
39%
Mi a garancia arra, hogy a magabiztosság hiány miatt nem létre felvéve? Kaptál ilyen visszajelzést?
jún. 7. 12:13
 2/14 anonim ***** válasza:
0%
Vegyél be valami enyhe nyugtatót, ha drukkos vagy mindig. Aztán vagy bejön vagy nem. De ne szokj rá!
jún. 7. 12:42
 3/14 anonim ***** válasza:
8%
Igyál előtte egy felest.
jún. 7. 14:51
 4/14 BeefEater ***** válasza:
2%

Kérd meg a szakmabeli haverjaidat, hogy gyakoroljatok otthon.

De egy rendszerüzemeltető OKJ nem valami magas szakképesítés. Nem lehet, hogy nem megfelelő állásokra pályázol? Ha belinkelsz pár állásajánlatot, akkor meg tudjuk nézni, hogy ez-e a helyzet.

jún. 7. 16:54
 5/14 anonim ***** válasza:
18%

Nem bonyolult.

Vedd át az irányítást, légy te a kérdező!

Kérdezz a fizetésről, egyéb juttatásokról, a szabadságokról, a céges nyaralásokról!

Kérdezd meg, hogy milyen típusokból választhatsz szolgálati autót, havonta mennyi üzemanyag vásárolnak neked!

Fontos lehet még, hogy ugye MacBook-ból, iPad-ből és iPhone-ból megkapod a legfrissebb példányokat.

Ilyesmi.

Lényeg, hogy folyamatosan te irányíts, s akkor meglesz az önbizalom.

jún. 7. 17:32
 6/14 A kérdező kommentje:

#4:

[link]

jún. 7. 17:45
 7/14 A kérdező kommentje:
jún. 7. 17:47
 8/14 BeefEater ***** válasza:
13%

Hát, akkor nem tudom, kérdező.

Ez a képzettségednek megfelelőnek tűnik és bele is írták, hogy pályakezdők is jöhetnek.

Annyira ideges vagy, hogy lefagysz vagy marhaságokat beszélsz?

jún. 7. 17:48
 9/14 A kérdező kommentje:

Lefagyok

jún. 7. 19:59
 10/14 BeefEater ***** válasza:
30%

A pontozás még nevetségesebb mint általában...

Gyakorolj, mást ezzel szerintem nem tudsz csinálni.

jún. 7. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!