Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen takarítóként dolgozni...

Milyen takarítóként dolgozni szállodában?

Figyelt kérdés

Miket kell csinálni? Nehéz?

Őszintén szólva nagyon unalmasnak hangzik és utálok takarítani, vagyis nem szeretek itthon, és fárasztó a porszívózás szerintem. De nem tudom.

szept. 23. 14:23
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
LoL
szept. 23. 14:24
 2/9 anonim ***** válasza:
29%
Nagyon jó, nyugodt. Néha még hagynak is ott drága dolgokat a vendégek amiből ki lehet egészíteni a kevéske fizetést
szept. 23. 14:49
 3/9 anonim ***** válasza:
16%

Van, hogy 1-2 részeg nő, csaj simán lefekszik veled vagy leszo* meg ilyenek, ha épp jókor kopogsz be.

2-es jól mondja, néha eltudsz lopni ezt azt, amivel kiegészítheted a jövedelmedet.

Sokan a seggüket a törülközőbe törlik, így a szaros törcsikkel mindenképpen számolj.

2 véglet van, van aki nem hagy maga után kupit, mert nagyon igényes.

A másik pedig óriási mocskot hagy maga után, mert úgy van vele, hogy úgyis van takarító, majd megcsinálja.

szept. 23. 16:51
 4/9 anonim válasza:
85%

3-as, nem is tudtam, hogy ilyenek vannak...

"Van, hogy 1-2 részeg nő, csaj simán lefekszik veled vagy leszo* meg ilyenek, ha épp jókor kopogsz be."

2-s, na azért ez nem helyes, a lopás nem helyes, tessék eladni a talált tárgyak osztályán, vagy minimum a portán.

"Sokan a s*ggüket a törülközőbe törlik, így a szaros törcsikkel mindenképpen számolj." - tapasztaltam, az egyik Hotelnél. (után követés.)

"2 véglet van, van aki nem hagy maga után kupit, mert nagyon igényes.

A másik pedig óriási mocskot hagy maga után, mert úgy van vele, hogy úgyis van takarító, majd megcsinálja."

szept. 23. 17:25
 5/9 A kérdező kommentje:
Fárasztó? Mit kell csinálni? Porszívó? Paplan csere? A wc takarítást ki lehet bírni?
szept. 23. 17:39
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha utálod a takarítást ne menj szobalánynak mert a munka nagy része ez.
szept. 23. 18:07
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Lehet hogy nem rossz, eut előre nem lehet tudni. Az jó, hogy normális, egy műszakos lenne a munka.
szept. 23. 19:26
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

"eut előre nem lehet tudni"

De, pontosan lehet tudni.

szept. 23. 19:38
 9/9 A kérdező kommentje:

Nem hiszem. Múltkor volt pl. egy munkám, itt megkérdeztem, azt írták, nagyon kemény... valaki azt írta, néha 50 kilókat kell emelni, ma 17 kilométert ment... aztán tök könnyű volt, el sem fáradtam egyáltalán, pite volt. De ott is fáradtságra panaszkodtak páran, kigyúrt emberek is, lábfájásra, stb.

Egyelőre azt sem tudom, pontosan mit kell csinálni.

szept. 23. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!