Takaritokent kezdtem dolgozni ügyeletes hetvegi ünnepi, megalapodtunk próba napokban napi bejelentéssel és írtunk egy bizonyos összeg /napról papírt. Ki is fizettek utána de közölték h azt a bert nem adják meg az én főnököm az ő főnökére hivatkozik ?
Emailezik velük de állítólag nem kap választ 1etol bejelentett azzal a bérrel amit nem fogadtam el így szerződésem sincs most a mai ünnepem sem dupla pénz mert az sem akarják
Mit tehetek ,szeretnék dolgozni ott de nem kapok érdemleges választ közbe meg hétköznap is ugyan úgy 9,10 8 12 órákat dolgozom ott
Munkaszerzodest köteles adni ha bejelent de nem adott mert még mondta tudja nem írom alá ezt az árt .
Csak emailezik h meg kapjam azt a bért.....
"elveszíteni sem szeretném mert attól félek ha nem veszem fel a munkát elküld"
Hát ha ilyen csicska mentalitással rendelkezel akkor dolgozz továbbra is feketén aztán vagy kifizetik a munkádat vagy kevesebbet fizetnek vagy egyáltalán nem fizetnek semmit, amivel nem tudsz kezdeni semmit hiszen nincs szerződésed. Az ilyen birkákat szeretik a munkáltatók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!