Pár hónapja jelentkeztem egy állásra. Úgy egy hónapig nem történt semmi, majd egyszer csak kaptam tőlük egy levelet amiben volt egy kérdőív, hogy mennyire vagyok elégedett a kiválasztási folyamattal. Azt írták anonim, ahhoz képest be kellett jelentkeznem a karrieroldalukra. Na én ebben a kérdőívben jeleztem, hogy semmilyen visszajelzés nem történt. Erre másnap megkaptam a visszautasító emailt :D
Most megint kint van a hirdetés és azon filózom hogy jelentkezek még egyszer, már csak azért is.
Ne fuss olyan szekér után, ami nem vesz fel. Ahonnét egyszer elutasítottak, nincs az a pénz, hogy oda vissza menjek.
szept. 17. 13:02
3/9 anonim válasza:
#2: Ez végtelen ostoba, sikertelen hozzáállás.
szept. 17. 13:06
4/9 anonim válasza:
Poénból jelentkezhetsz, ha van kedved. Nem veszítesz vele semmit.
szept. 17. 13:29
5/9 anonim válasza:
#3 Te vagy az ostoba! Menj csak kuncsorogni olyan helyekre, ahonnét kivágtak mint macskát szni.
szept. 17. 13:52
6/9 anonim válasza:
#5: Téged lehet gyakran vágnak ki helyekről, mint macskát szarni, (ugye mindenki magából indul ki) de engem még nen vágtak ki, ahogy a kérdezőnél sem erről van szó. Elég gyenge próbálkozás volt ez debilke.
szept. 17. 14:05
7/9 anonim válasza:
Persze, simán. Legalább már tudod, mire számíthatsz és nem fogsz miatta stresszelni. :)
szept. 17. 15:10
8/9 Senior Séf válasza:
Nem jelentkeznék.
szept. 18. 16:30
9/9 anonim válasza:
Az MVM karrierportálon jelentkeztél?
Én nem töltöttem ki ezt a kérdőívet, és én is megkaptam másnap az elutasító levelet.
Nekem is mondták, hogy évekig dobálhatjuk be az önéletrajzot ide, úgysem fognak behívni, csak meg kell hirdetni a helyeket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.