Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ebben az esetben jelentkeznéte...

Ebben az esetben jelentkeznétek újra?

Figyelt kérdés

Pár hónapja jelentkeztem egy állásra. Úgy egy hónapig nem történt semmi, majd egyszer csak kaptam tőlük egy levelet amiben volt egy kérdőív, hogy mennyire vagyok elégedett a kiválasztási folyamattal. Azt írták anonim, ahhoz képest be kellett jelentkeznem a karrieroldalukra. Na én ebben a kérdőívben jeleztem, hogy semmilyen visszajelzés nem történt. Erre másnap megkaptam a visszautasító emailt :D

Most megint kint van a hirdetés és azon filózom hogy jelentkezek még egyszer, már csak azért is.

szept. 17. 12:25
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Az élet hatalmas dillemái.
szept. 17. 12:58
 2/9 anonim ***** válasza:
72%
Ne fuss olyan szekér után, ami nem vesz fel. Ahonnét egyszer elutasítottak, nincs az a pénz, hogy oda vissza menjek.
szept. 17. 13:02
 3/9 anonim ***** válasza:
28%
#2: Ez végtelen ostoba, sikertelen hozzáállás.
szept. 17. 13:06
 4/9 anonim ***** válasza:
81%
Poénból jelentkezhetsz, ha van kedved. Nem veszítesz vele semmit.
szept. 17. 13:29
 5/9 anonim ***** válasza:
39%
#3 Te vagy az ostoba! Menj csak kuncsorogni olyan helyekre, ahonnét kivágtak mint macskát szni.
szept. 17. 13:52
 6/9 anonim ***** válasza:
77%
#5: Téged lehet gyakran vágnak ki helyekről, mint macskát szarni, (ugye mindenki magából indul ki) de engem még nen vágtak ki, ahogy a kérdezőnél sem erről van szó. Elég gyenge próbálkozás volt ez debilke.
szept. 17. 14:05
 7/9 anonim válasza:
69%
Persze, simán. Legalább már tudod, mire számíthatsz és nem fogsz miatta stresszelni. :)
szept. 17. 15:10
 8/9 Senior Séf ***** válasza:
44%
Nem jelentkeznék.
szept. 18. 16:30
 9/9 anonim válasza:
70%

Az MVM karrierportálon jelentkeztél?

Én nem töltöttem ki ezt a kérdőívet, és én is megkaptam másnap az elutasító levelet.

Nekem is mondták, hogy évekig dobálhatjuk be az önéletrajzot ide, úgysem fognak behívni, csak meg kell hirdetni a helyeket.

szept. 19. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.