Medrol minden esetben okoz mellékhatást vagy amikor elhagyod akkor jelentkeznek?
Figyelt kérdés
1 hònapja szedem 32mg kezdtem, már a leszokásnál járok (8mg).. eddig csak hangulatomat befolyasokta, menstruáciòm maradt ki, meg persze ha megsérülök vagy megütöm magamat nezezen gyògyul. Ezen kivül nem tapasztaltam mást. Ha teljesen elhagyom a medrolt jöhetnek még plusz mellekhatások? Pl. holdvilágarc vagy cukorbegegség2021. jún. 26. 06:56
1/9 anonim válasza:
A Medrol nem minden esetben okoz mellékhatást, de nagyon gyakran. A Medrol elhagyásakor sem jelentkezik valami törvényszerűen.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2021. jún. 26. 08:04
3/9 anonim válasza:
100-200 mg-os hosszas medrol használatnál fordulhatnak elő ritkán ezek a mellékhatások. Ha az orvos javaslatára csökkentheted ill. elhagyhatod a medrolt, nem lesz ilyen mellékhatása.
4/9 anonim válasza:
Nem!
Ez egy gyenge szteroid.
100mg-tol és folyamatosan szed vagy hosszu ideje szed, akkor alakulhat ki az ,amit említettél
6/9 anonim válasza:
Nekem alvászavaron kívül semmit nem okozott, mikor elhagytam ( 1 hónap után) már semmi nem jött elő.
8/9 A kérdező kommentje:
Huhh 😊 megnyugtattatok. Igen, orvosi utasìtásra kellett elkezdenem es mindent betartva már ő mkndta hogy szepen lassan csökkentsem.
Alvászavarom is volt akkor amiatt lehetett
2021. jún. 26. 13:07
9/9 A kérdező kommentje:
Májgyulladasra kaptam.. eloszor a doki arra tippel hogy autoimmun hepatitis.. de minden vizsgalat negatìv szerencsére. Vegul gyogyszer altal okozott majgyulladas a pontos diagnozis
2021. jún. 26. 13:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!