Miért ilyen nehéz munkát találni?
Figyelt kérdés
11 éves tapasztalattal rendelkezem, jó az önéletrajzom ( szakemberrel megnézettem). Mégsem találok új munkát a szakmámban. Sok a munkanélküli?szept. 17. 12:18
1/13 anonim válasza:
Mert lehet, hogy nem olyan keresett a szakmád. Add lejjebb az igényeidet, ha dolgozni akarsz. Van munkalehetőség, csak te azokra nem jelentkezel.
2/13 anonim válasza:
Most eléggé szarban van az ipar. Írom ezt IT-ként. Régen egy héten 4 megkeresést kaptam, most havi 4.
3/13 anonim válasza:
Milyen szakmád van? Lehet telített, vagy már nincs rá olyan kereslet (vagy van, csak nem ott ahol te laksz).
4/13 IgaziÚriember válasza:
"Mégsem találok új munkát a szakmámban"
Azzal van a probléma, hogy értéktelen szakmád van.
5/13 anonim válasza:
Nehéz...? Napok alatt válogathatnék a jobbnál jobb ajánlatokból, igaz, nem is bölcsész szakmám van.
6/13 anonim válasza:
Valamit rosszul csinálsz, egyáltalán nincs munkanélküliség, mindenhol munkaerő hiány van. HR cégnél dolgozom, és alig találunk embereket. Lehet, hogy nem a szakmai tapasztalatoddal van a gond, hanem egyszerűen nem vagy szimpi.
7/13 A kérdező kommentje:
Bérszámfejtéssel foglalkozom
szept. 17. 13:12
8/13 anonim válasza:
Lehet, hogy itt az ideje váltani és átképezni magad.
9/13 anonim válasza:
A bérszámfejtő egy jó szakma, de úgy vettem észre HR-esként, hogy a könyvelőknek és bérszámfejtőknek pár év tapasztalat után nagyon furcsa, kiállhatatlan stílusa lesz. SZerintem menj el egy pszichológushoz, coachoz, mert itt nem a szakmáddal és tudásoddal van a probléma, hanem a stílusod lesz a kulcs. A bérszámfejtő és könyvelő hiány szakmák.
10/13 anonim válasza:
" Régen egy héten 4 megkeresést kaptam, most havi 4."
Kaptál te régen is heti 0 megkeresést és most is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!