Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Sajnos ezidáig nem tudtam...

Sajnos ezidáig nem tudtam állást találni. A vidéki városban ahol élünk, nincs munkalehetőség és nagyon nehéz munkát találni. Gondolkodtam rajta,hogy elvégzek valami képzést, szerintetek melyik szakmával lehet a legjobban elhelyezkedni?

Figyelt kérdés

Azt tapasztaltam,hogy kisgyerekes anyakènt szinte lehetetlenség munkát találni. Gyári munka az van,de azt gyerek mellett nem tudom vállalni. A férjem hajnalban indul dolgozni,a gyerekeket nem tudom kire hagyni.

Irodába dolgoztam ezelőtt, pénzügyi és számviteli ügyintéző végzettségem van,ecdl vizsgàval.

aug. 19. 19:42
 1/10 anonim ***** válasza:
10%
Szoftverfejlesztéssel.
aug. 19. 19:51
 2/10 anonim ***** válasza:
20%

Ilyen gyorstalpalos es !munkanelkuli! szoftverfejlesztokkel Dunat lehet rekeszteni. Ha meg nincs sok melo, akkor mindegy mit vegzel el.

Mindenkepp szakman belul keresnek, akar home office meloval.

aug. 19. 19:59
 3/10 anonim ***** válasza:
81%
Bármi olyat, amivel utána van vállalkozási lehetőséged és nem kell alkalmazotti munka után kuncsorognod.
aug. 19. 20:03
 4/10 anonim ***** válasza:
3 hónapos volt a kocsi, amikor elvegeztem tavoktatasos felnőtt képzést, jelenléte vizsgával, majd itthon tanultam és léteztem egy emelt érettségit. Ezután egyetemet kezdtem szocialpedagógia szakon, államilag támogatott. Segítségem nem volt. Hordozóban alldogalram, és míg aludt én úgy tanultam, illetve este, mivel kelt ezerszer, cicizett, volt erre időm. 3 évig itthon voltam vele, de elkezdte az ovit, majd gyermekjoletiszolgalatnal elhelyezkedtem diplomás allasban, diplomas bérrel, itt a kozsegunkbe. De a 30kmre lévő városban is dolgoztam gyerek előtt, most is tele van 8 órás állás hirdetesekkel. Munkaero hiány van. Szakképzett munkaero.. Nem tudom miről beszélsz. Nézd meg helyben mire van kereslet, nyílik-e valami a közeljövőben. Ha otthonról akarsz, tanulj nyelvet fordítani, informatikát, könyvelést
aug. 19. 22:02
 5/10 A kérdező kommentje:

Utolsó nem tudom te az ország melyik részén élsz,de itt a ahol mi élünk ismerettsèg nélkül nem tudsz elhelyezkedni sajnos.

Te nagyon ügyes vagy, hogy így megoldottad a dolgokat.

aug. 19. 22:14
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Ha lehetek a férjed, intézek neked irodai munkát ;)
aug. 19. 22:59
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Azért pénzügyesként több lehetőséged van. 🤔 nézhetsz távolabb is munkát, mert sok olyan hely van, ahol elég heti 1x bejárni, a többi nap meg home office. Ha ezzel nem tudsz állást találni mert csak a gyár van, akkor tök mindegy mit tanulsz ki, ugyanez lesz a helyzet.

Férjed mit dolgozik?

Amúgy átmeneti megoldásként ami eszembe jutott az az ételfutár vagy a takarítás magánházaknál.

aug. 20. 10:02
 8/10 A kérdező kommentje:
Férjem állatorvosi szaksegèd egy állattartó telepen.
aug. 20. 12:47
 9/10 anonim ***** válasza:
Mérlegképes könyvelő irányba mennék tovább.
aug. 20. 21:57
 10/10 A kérdező kommentje:
Nézegettem a mérlegképes könyvelő képzéseket,mind fizetős. És csak online tudnám elvégezni. Szerintetek egy ilyen képzést online el lehet végezni sikeresen?
aug. 21. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!