Megéri másodállásban Wolt/Foodora futárkodni autóval?
Párom sajnos betegség miatt tartósan nem tud dolgozni, munkanélkülit sem kap tovább, az én 8 órás keresetem pedig kicsit szűkös kettőnkre.
Gondolkodom hogy hogyan tudnék egy kis plusz pénzt csinálni, eszembe jutott hogy esténként / hétvégéken tudnék futárkodni, van keveset fogyasztó kicsi autóm.
Megéri ezt elkezdeni? Van aki ilyen konstrukcióban, kiegészítőnek csinálja?
Ahhoz, 200-at rá keress a 750-re nagyon sokat kell kint lenned, ergo nem lesz életed a 2 munka mellett.
Írod, a párod beteg, ez már csak ezért sem szerencsés...
Én 400-ból élek, igaz egyedül, a ktg-im úgy igazítom, hogy még vmennyi marad is hó végén.
Neked ezt a futárkodást semmi esetre sem javaslom
750-ből azért még ketten is megtudtok élni, ha lejjebb veszitek a kiadásokat.
Olcsóbb lakás, ami előfizés nem kell, azt lemondani, olcsóbb internetet keresni, stb.
Ha a párod beteg, munkaképtelen, Ő elmehet rokkant nyugdíjba. Nem tudni neki mennyi volt a keresete, de az írásodból gyanítom, hogy az átlag felett keresett Ő is, így a nyugdíja is talán vmivel magasabb lehet.
Abból ha megélni nem is fogtok, de lehet a kajára kifutja, főzni meg lesz ideje úgy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!