Szívesen csinálod a munkádat? Jól is fizet?
én elhiszem (hát mindegy is nekem)
én is német cégnek dolgoztam, sajnáltam is hogy ennyi volt de az életem fontosabb volt
Relatíve jól fizet - !még úgy is!, hogy most már tényleg semmi bónuszon nem lesz egy ideig (ld. a továbbiakat), azelőtt pedig apránként elcsalták 🤬😠 -, még magát a munkát IS megszerettem, miután belerázódtam (durván egy év kellett hozzá);
Viszont az új főnökünk egy __jellemtelen__ alak, aki már-már önkényuralmi diktatorikus időket idéző besúgóhálózatot épített ki maga köré.
Engem az elmúlt hét végefelé fegyelmiztek meg írásban, azért mert előző nap a munkaasztalon hagytam a dobozomat -- mindenkinek volt ilyen doboza, tudott is róla mindenki, a csoportunkban alapvető szokás volt, hogy így biztosítsuk magunknak azt, ami "eltűnhet" vagy amit nem ad a cég, de alapvető lenne a munkavégzéshez --, azt pedig az éjszakai műszakban v. kora reggel feltúrták és megtalálták benne a tartalék gyógyszereimet, tisztítóalkoholt, valamint 1-2 olyan apróbb életlen műanyag szerszámot, amiket számtalan kínlódás után "rendszeresítettem" magamnak. (gyógyszert - konkrétan láz-, fájdalom- & ált. görcs-csillapítót pedig az után a műszak után tettem be, miután egy rel. újonc kolléganőnk tőlem is megpróbált segítséget kérni, miután nem volt kitől kilépős papírt kérjen, intraneten nem válaszoltak neki, a gyárban meg egy kompetens személyt sem találtunk aki bármi hasznos segítséget adhatott volna.
Ami viszont nagyon meglepő volt számomra, pozitív értelemben, hogy miután megvolt a fegyelmi - akkor még bazi hosszú jegyzőkönyvvel, lévén ami szennyest lehetett, én is kiteregettem a jelenlevő HR-es vezetőnek - és nyilvánvalóan elpletykálkodták, a műszakban levő kollégáim közül oda jöttek "gratulálni". 😳
Mint kiderült, ez most már náluk afféle tűzkeresztség, ha máshogy nem, így magával "A Rendszerrel" kiszűretik, hogy kiben bízhatnak meg. Volt, aki lényegében be is vallotta, hogy kicsit már gyanús is voltam Neki, mert túl jól végeztem a munkámat és túl szépek voltak rólam a "legendák", hogy azok igazak legyenek.
Azóta egy hét sem telt el, de kb. ott segítenek, ahol tudnak - mármint nyilván az említett kollégák -, volt olyan kolléganő, akitől ölelést is kaptam (általában itt ritka az ilyesmi), és nem utolsó sorban lassan több minden "okossághoz" van hozzáférésem, mint előtte, köszönhetően a többiek bizalmának ill. annak, hogy üresjáratokban elkezdtek "betanítani" azokra a gyakorlatokra, amik eddig nem voltak meg.
😂
Azt hiszem ízelítőt kaphattam A Nagy Magyar Valóságból.
FőnökÚrnak rövid távon sikerült elhitetnie magával, hogy most aztán Ő megmutatta ki Az Úr és jaó alaposan befenyített, meg sikerült megkurtítania a fizetésemet. Egészségére, költse gyógyszerre.
Hosszú távon meg szerintem ráß@$csikált. 🙃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!