Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szívesen csinálod a munkádat?...

Szívesen csinálod a munkádat? Jól is fizet?

Figyelt kérdés
Nyilván relatív kinek mi a jó fizu, ezt rátok bízom.

szept. 15. 22:26
A kérdező szavazást indított:
Szeretem és jól is fizet
Szeretem, de nem fizet jól
Nem szeretem, jól fizet
Nem szeretem, nem fizet jól
39 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
10%
4000 eur jó kezdésnek? jól ám főleg az a legjobb hogy elköltöztem tolvajföldről
szept. 16. 00:33
 2/15 anonim ***** válasza:
58%

Szarul fizet, nem szeretem különösebben, de nem is utálattal megyek dolgozni. Olyan semmilyen, semleges az egész. Bemegyek, 8 óra letelik, hazamegyek. Leszarom az egészet.

Máshova nem tudok elmenni, itt pedig rohadt kényelmesen elvagyok, közel van, nem sok dolgom van, felelőségem nagyjából nulla és nem cseszeget senki soha.

szept. 16. 06:08
 3/15 anonim ***** válasza:
65%
Jol fizet, szivesen csinalom, bar kockazatos volt valtani nagyon nagyon megerte
szept. 16. 07:02
 4/15 anonim ***** válasza:
74%

Egyetemen oktatok. Nem szeretem, soha nem készültem tanárnak. Eléggé antiszociális is a személyiségem, tehát nem egy testhezálló munka számomra. De sok év után ezzel tudtam hazaköltözni.

Fizetés: nem akarok panaszkodni, megélek belőle olyan szempontból, hoyg nincs hitelem, tartozásom. De 15 év munkaviszonnyal, mérnöki MSc diplomával ezt a nettó 300-350e-t, a mostani árak mellett kiemelkedőnek semmiképp nem nevezném.

Miért nem váltok?! Mert helyben nincs más. Ha előrébb akarnék léni, akkor megint költöznöm, disszidálnom kellene. Csináltam már, sok kedvem nincs hozzá, de előbb-utóbb valószínű rákényszerülök.

szept. 16. 07:51
 5/15 anonim ***** válasza:
0%
#1 Nekem ehhez el se kellett költöznöm. Itthonról a saját otthonom kényelméből keresem meg ezt (igen, Euróban), olyan melóval, amit szeretek.
szept. 16. 13:35
 6/15 anonim ***** válasza:
0%
sok irigy nem keres úgy látom 4k eur-t :D
szept. 16. 13:36
 7/15 anonim ***** válasza:
#5 az a te bajod nem az enyém :D
szept. 16. 13:37
 8/15 anonim ***** válasza:
30%
Nekem nem bajom. Itthon olcsóbb az élet, mint nyugaton, a nyugati szintű jövedelmemből meg vígan megvagyok.
szept. 16. 13:57
 9/15 anonim ***** válasza:
majd lesz ez még így sem, várd ki a végét....
szept. 16. 13:59
 10/15 anonim ***** válasza:
Amíg nincs valós veszélye egy Huxit-nek, addig maradok. Ha valós veszéllyé válik, akkor eladom a kecót és pakolok.
szept. 16. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!