Szívesen csinálod a munkádat? Jól is fizet?
Szarul fizet, nem szeretem különösebben, de nem is utálattal megyek dolgozni. Olyan semmilyen, semleges az egész. Bemegyek, 8 óra letelik, hazamegyek. Leszarom az egészet.
Máshova nem tudok elmenni, itt pedig rohadt kényelmesen elvagyok, közel van, nem sok dolgom van, felelőségem nagyjából nulla és nem cseszeget senki soha.
Egyetemen oktatok. Nem szeretem, soha nem készültem tanárnak. Eléggé antiszociális is a személyiségem, tehát nem egy testhezálló munka számomra. De sok év után ezzel tudtam hazaköltözni.
Fizetés: nem akarok panaszkodni, megélek belőle olyan szempontból, hoyg nincs hitelem, tartozásom. De 15 év munkaviszonnyal, mérnöki MSc diplomával ezt a nettó 300-350e-t, a mostani árak mellett kiemelkedőnek semmiképp nem nevezném.
Miért nem váltok?! Mert helyben nincs más. Ha előrébb akarnék léni, akkor megint költöznöm, disszidálnom kellene. Csináltam már, sok kedvem nincs hozzá, de előbb-utóbb valószínű rákényszerülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!