Vezető pozíciókat miért hirdetnek bárkinek az interneten?
Az ilyen legyen minimum 3-5 év tapasztalatod, szakirányú főiskolád és persze legyél képben a cég teljes tevékenységi körével, partnereivel, stb. jellegű hirdetésekre gondolok. Üzemegység vezető, gazdasági vezető, üzemviteli igazgató, stb.
Én idáig bárhol dolgoztam a vezető beosztásokat mindig a rangidősök kapták, sosem voltak ezek hirdetve. Mindig megvolt az a 2-3 személy akit a felettesek alkalmasnak ítéltek a posztra. Nyilván ezeknek az embereknek a fél életük akkor már benne volt az adott cégben, jól ismerték a vállalat működésének csínját-bínját.
Elmagyarázná nekem valaki, hogy máshol az hogy működik, hogy csak úgy jelentkezik valaki akinek már volt köze valami ilyesmihez korábban de egyébként gőze nincs arról a cégről ahol ő irányítani fog?
Nem mindig alkalmasak rá a rangidősök.
Gyakran jobb a vérfrissítés, új infókat,tudást más szemléltet tud hozni.
Mert vezetni más kompetenciákat kíván, mint az adott területen a munkát elvégezni.
Nagyon amatőr dolog pusztán azért előléptetni valakit, mert rangidős.
Jellemzően a komolyabb vezetői pozíciókat csókosok kapják meg aki valakinek a valakije.
Amikor nincs senkinek senkije erre, akkor hirdetnek, vagy van, hogy egy köteletző kör meghirdetni.
"Nem akarnak belsős csókost kinevezni..."
Jellemzően külső csókost akarnak ilyenkor :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!