Hogy bírjam ki az éjszakás műszakot kevés alvással?
3 műszakban dolgozok és ugy eegy hétig folyamatosan éjszakára kell menni..pl kedd sste mész szerda reggel haza este vissza.
És ezen a heten nem alszok 3 óránál többet sosem hiába vagyok almos fáradt egyszerűen nem tudok többet aludni..besötétitek csend is van a telefon némán van.
Nagyon nem jó ez a kevés alvás mert nem tudok figyelni a munkára ami nehéz fizikai munka.Mielőtt indulok dolgozni iszok kávét is,energiaitalt nem iszom.
Sajnos még nem tudok váltani mert itt a környéken nincs sok lehetőség.
"Hogy bírjam ki az éjszakás műszakot kevés alvással?"
Van 20 perc szüneted a munka közepén? Igyál egy gyors kávét és szundizz 20 percet. Pl. az autódban, ha ott van. Állíts be a telefonodon ébresztést.
Teljesen fel fogsz frissülni. És a koffein akkor kezd majd hatni, amikor felébredsz.
Ez egy ismert módszer. Én is ezt szoktam tenni, ha hosszasan autózom és elálmosodok.
Elmondom, nekem mi segít.
Az a dolog lényege, hogy ilyenkor az agy egy része nem ébred fel teljesen és emiatt a részek nem működnek együtt az elalvásban. Fel kell kelni, főzni egy kávét (tudom, ez a mániám :-) ), meginni és kis idő múlva visszafeküdni. Összesen legalább 30 percet kell ágyon kívül tölteni.
Próbáld ki! Lehet, hogy neked is használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!