Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy bírjam ki az éjszakás...

Hogy bírjam ki az éjszakás műszakot kevés alvással?

Figyelt kérdés

3 műszakban dolgozok és ugy eegy hétig folyamatosan éjszakára kell menni..pl kedd sste mész szerda reggel haza este vissza.

És ezen a heten nem alszok 3 óránál többet sosem hiába vagyok almos fáradt egyszerűen nem tudok többet aludni..besötétitek csend is van a telefon némán van.

Nagyon nem jó ez a kevés alvás mert nem tudok figyelni a munkára ami nehéz fizikai munka.Mielőtt indulok dolgozni iszok kávét is,energiaitalt nem iszom.

Sajnos még nem tudok váltani mert itt a környéken nincs sok lehetőség.

szept. 9. 17:22
 1/9 anonim ***** válasza:
53%
Erre mondják, hogy vagy megszoksz vagy megszöksz.
szept. 9. 17:52
 2/9 krwkco ***** válasza:
39%

"Hogy bírjam ki az éjszakás műszakot kevés alvással?"

Van 20 perc szüneted a munka közepén? Igyál egy gyors kávét és szundizz 20 percet. Pl. az autódban, ha ott van. Állíts be a telefonodon ébresztést.

Teljesen fel fogsz frissülni. És a koffein akkor kezd majd hatni, amikor felébredsz.

Ez egy ismert módszer. Én is ezt szoktam tenni, ha hosszasan autózom és elálmosodok.

szept. 9. 18:42
 3/9 A kérdező kommentje:
Igen van szünetem de sajnos aludni nem tudok mert az étkezőben rajtam kívül még vannak kb 50en és beszélgetnek stb.Kávét már ittam 3at a délután.
szept. 9. 18:45
 4/9 krwkco ***** válasza:
Nem a kávé ivás a lényeg. Hanem a kávé + 20 perc szundi.
szept. 9. 19:52
 5/9 krwkco ***** válasza:
56%
Hogy alszod a 3 órát? Elalszol, felébredsz és utána nem tudsz visszaaludni?
szept. 9. 19:53
 6/9 A kérdező kommentje:
Pontasan úgy mint ahogy írod #5-ös.Később hiába fekszem le csak forgolódok nem tudok elaludni igy kb csak fekszem és pihenek.
szept. 9. 20:07
 7/9 krwkco ***** válasza:

Elmondom, nekem mi segít.

Az a dolog lényege, hogy ilyenkor az agy egy része nem ébred fel teljesen és emiatt a részek nem működnek együtt az elalvásban. Fel kell kelni, főzni egy kávét (tudom, ez a mániám :-) ), meginni és kis idő múlva visszafeküdni. Összesen legalább 30 percet kell ágyon kívül tölteni.

Próbáld ki! Lehet, hogy neked is használ.

szept. 9. 20:14
 8/9 anonim ***** válasza:
56%
vegyél be altatót munka után mielőtt lefekszel.
szept. 9. 21:50
 9/9 anonim ***** válasza:
Én ugyan így voltam, mint te. Öcsém haza jött lefeküdt aztàn már aludt is. Vagy megszokod vagy nem, szerintem erre nincs semmi trükk
szept. 10. 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!