1600 euro jó Hollandiában, ha ebből nem kell már fizetni lakhatást?
Figyelt kérdés
szept. 7. 09:11
1/23 anonim válasza:
Jobb, mint 1599 de rosszabb mint 1601.
Napi “jóezapéz?” Idiótakérdés kipipálva.
4/23 anonim válasza:
Hááát, ennyit szerintem Magyarországon megkeres egy gyári csoportvezető, akinek semmi különösebb végzettsége, csak kiseggelt ott pár évet, és felmászott a ranglétrán.
5/23 anonim válasza:
Állástól függ, de szerintem egész jó
6/23 A kérdező kommentje:
Szerintem is
szept. 7. 11:06
7/23 anonim válasza:
Semmi részletet nem tudunk.
Ha heti 6 napot dolgozol érte napi 14 órában egy húsüzemben ahol a lakhatás valami kemping munkásszállás 4 másik melóssal egy szobába, akkora annyira nem jó.
8/23 A kérdező kommentje:
Van saját szobám, 6-an vagyunk magyarok csak itt, a szállás igénytelen, penészes a fürdőszoba, 8 órát dolgozom, két műszakban
szept. 7. 11:16
9/23 anonim válasza:
"szállás igénytelen, penészes a fürdőszoba" nem a szállás igénytelen, hanem ti. Vegyetek takarítószereket, beleértve valami cuccot penész ellen, kezetek van, csináljatok rendet és takarítsatok ki.
10/23 anonim válasza:
Haverék beköltöztek egy lakásba ahol penészes volt a fürdő. Penészölőre semmi reakció, elkezdte spaklival levakarni a festést. Hàrom réteg festék alatt is a fekete penész volt.
De egy munkàsszállón nem hiszem hogy értékeli a tulaj ha vakolatig lenyúzod a falat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!