Belgium vagy Hollandia biztonságosabb?
Tanulni mennék ki, de tudom, hogy Belgiumban több a muszlim és voltak terrortámadások is.
Hollandia bizonságosabb lenne szerintetek?
Vagy már nincs különbség?
Ugyanolyan biztonságos a kettő, mondjuk Brüsszel tényleg nagyon gáz, oda nem menj, én azt a várost gyűlöltem... pont azért amiért mondasz, nagyon sok 'érdekes' dolog történt velem ott. (én ott voltam tanulni), a város kb 20-30 százaléka muszlim. Antwerpenben is.
Igazából attól függ, hogy melyik városba akarsz menni. Hiába van Belgiumban statisztika szerint több muszlim, pl Amszterdamban is 20% körül van, Hágában is kb ennyien.
Ha biztonságos helyre akarsz menni akkorj menj vmi kisebb városba. De amugy wikipedián is levan irva minden városban a demográfiai, vallási helyzete, hogy mennyi büncselekmény van stb.
Wow, valaki túl sok M1-et nézett vagy Lokált olvasott... vagy csak troll?
Mind a két ország biztonságos, sőt, megkockáztatom hogy mind a két ország majd minden települése biztonságosabb vagy olyan biztonságos mint Budapest. Szal ne e szerint válassz... De persze ott is igaz, hogy minél nagyobb egy város, potenciálisan annál nagyobb a relatív bűnözés, pl bicaj-autólopás, esetleg zsebtolvajlás.
Amúgy én a helyedben Belgiumba mennék tanulni, lévén ott lényegesen alacsonyabb a tandíj
Ti nyomorult bibsik.
Persze Izrael nem terrorista, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!