Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Akik sör gyárban dolgoznak,...

Akik sör gyárban dolgoznak, azok mennyi sört vihetnek el ingyen és milyen rendszerességgel?

Figyelt kérdés
Mert gondolom biztos van ott is selejt, vagy olyan ami valamiért nem mehet a forgalomba. Meg ha pl valaki csoki gyárban dolgozik azok is szoktak kapni. Gondolom nem ki lopják?

aug. 29. 11:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem aki ott dolgozik és látja a tartályokban pancsizó patkányokat, az már nem akar sört hazavinni többé.
aug. 29. 11:55
 2/14 A kérdező kommentje:
Az csak városi legenda.
aug. 29. 12:01
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Semennyit.

Csapolt részen lehet heti két korsót meginni de csak akkor amikor kicsi a forgalom.

Karácsonykor néha adnak egy díszdobozosat vagy 10ezres utalványt.

aug. 29. 12:24
 4/14 anonim ***** válasza:
83%
Fizetés jár a munkádért, a termék elvitele lopásnak számít.
aug. 29. 13:44
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Én is gyógyszergyárban dolgozom, összejöveteleken mindig van, aki megkérdezi, hogy ki tudok-e hozni gyógyszert.

Hát ku..a nagy baj is lenne, ho csak így ki lehetne hozni gyógyszert. Olyan komoly minőségbiztosítás van, hogy minden szem gyógyszer számon van tartva. Így lehet védekezni az ellen, hogy a patikában aki megveszi, az 100%-ig biztos legyen abba, hogy azt a gyógyszert olyan dózisban kapja, amit az orvos felírt.

Nem tudom, hogy ez a sörgyárban hogy van, de a gyógyszergyárból kb. lehetetlen gyógyszert kihozni. Vagyis nyilván el lehet venni a gyártósorról, de azonnal észleli a rendszer.

aug. 29. 13:56
 6/14 anonim válasza:
100%

Régen, a hetvenes- nyolcvanas években volt havi járandóság. Kuponban kapták, és pl. lagzira, ballagásra összegyűjtötték, hogy egyben váltsák ki. Sört is üdítőitalt is.

Már régen nincs ilyesmi.

aug. 29. 15:25
 7/14 anonim ***** válasza:
63%
Pár éve próbáltam egy gyógyszergyárból gyógyszert kivinni, de észrevették és kirúgtak hála istennek. Soha többet nem dolgoznék gyógyszergyárban.
aug. 29. 16:48
 8/14 anonim ***** válasza:
86%
A Dreher budapesti álláshírdetéseiben szerepel is a dolgozóknak járó sör, mint plusz juttatás, szóval ez egy létező dolog, de konkrét mennyiségeket nem írnak.
aug. 29. 17:09
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Semennyit. Dolgoztam a lidl raktárba, lejárt egy csomó csokoládé, és tonnaszámra szórtuk be a konténerbe. Semmit nem lehetett belőle hazavinni.
aug. 29. 20:53
 10/14 HakapiszikMatyi válasza:
100%

Csak írd be a keresőbe: "Dreher dolgozók juttatásai".

Tekerj lejjebb a "Dolgozói sör"-höz, és meg is van válaszolva a kérdésed.

Vagy 20-22 éve dolgozott ott ismerősöm. Akkor volt a Dreher dolgozóknak egy "csapszék", ahol munkaidőn kívül ingyen piálhattak. Természetesen CSAK sör volt!

aug. 30. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!