Mit gondolsz erről a fizetésről?
Figyelt kérdés
Elvárás az álláshoz:
-egyetemi diploma
-felsőfokú nyelvvizsga.
Fizetés:
-nettó 364 ezer Ft
-cafeteria/egyéb juttatások nincsenek.
aug. 26. 21:30
11/30 anonim válasza:
Jobb, mint 363 de rosszabb, mint 365 ezer.
13/30 anonim válasza:
"Tanárként ez reális."
Miért ér a tanár munkája kevesebbet? Ő is ugyanannyit fizet a boltban, mint mások. Nekem két nagykamasz fiam van, hát minden tiszteletem a pedagógusoké, akik ezt harminctól is el bírják viselni.
14/30 anonim válasza:
Diákmunkában többet kerestem és még ebédet is kaptunk.
15/30 anonim válasza:
"Miért ér a tanár munkája kevesebbet? Ő is ugyanannyit fizet a boltban, mint mások"
Es te tobbet fizetsz a boltban a kenyerert, mint amennyiert megkapod?
Ha ennyiert is vallaljak a tanarok a munkat, akkor nyilvan nem fognak tobbet fizetni nekik.
16/30 anonim válasza:
Többre mész, ha magántanarként hirdeted magad. Ennnyi év tapasztalattal és jó reklámmal simán szerezhetsz elég diákot a megélhetéshez.
17/30 anonim válasza:
Amíg bértáblva van, addig túl sokat nem lehet elmondani róla. Én már rég pályaelhagyó lettem. Csodás dolog tanítani, a legjobb munkám volt, de egyszerűen nem lehet belőle értelmesen megélni.
18/30 anonim válasza:
Ha lenne cafi meg egyéb juttatás még úgy elmenne, de így tényleg siralmas.
20/30 anonim válasza:
3: irreleváns mennyi tapasztalatod van, a hirdetésben nem kérnek tapasztalatot. Ez egy kezdő állás kezdő fizetéssel valami irodai csicskamunkára, teljesen reális
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!