Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van itt olyan, aki 300.000...

Van itt olyan, aki 300.000 nettó alatt keres?

Figyelt kérdés

aug. 26. 11:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
79%
Kezdő szakácsként épp alatta van.
aug. 26. 18:29
 12/19 anonim ***** válasza:
91%
215 ezer nettó, karbantartóként egy iskolában.
aug. 26. 18:32
 13/19 anonim ***** válasza:
78%
Meg ilyen tipikus egyszerű irodai munkák, ahol még elvárás is hogy legyen gazdasági ügyintézésbe, vagy közigazgatási ügyintézésbe tapasztalatod, ott is ilyen 320 bruttók vannak.
aug. 26. 18:54
 14/19 anonim ***** válasza:
80%
Pályakezdő gépészmérnökként nettó 267 ezer forintot kaptam júliusra.
aug. 26. 20:54
 15/19 anonim válasza:
91%

Persze, hogy van sajnos...

Konyhai kisegítő voltam (pár hónapja hagytam ott), a nettó fizetés a 200 ezret nem haladta meg (8 órában), még úgy sem, hogy ebben minőségi jutalom is volt. A cégnél az kapott picivel többet, akinek ugye járt az adókedvezmény.

Most elkezdtem egy tanfolyamot,ha sikerül és a szakmában el tudok helyezkedni, akkor a garantált bérminimumot fogom kapni, 230 ezer ft nettó, ha nem akkor marad a minimálbér.

Idáig csak ilyen munkáim voltak, pl takarítás.

Párom segédmunkás, ő a gyerekekek utáni adókedvezménnyel kap picivel 300 e fölött.

Ő is néhány éve próbált váltani, de csak kevesebbet kapott volna.

Nagyon sok munka fizeti a minimálbért és nem azért mert a többi zsebbe megy, hanem több nincs. Pl mi még szép kártyát, cafeteriát sem kaptunk soha egy munkahelyen sem.

Érettségim és szakmáim is vannak, de azokkal nem tudok elhelyezkedni, de amúgyis csak a bérminimumot keresném velük.

aug. 26. 21:32
 16/19 anonim ***** válasza:
92%
Takaritok egy hipetmarketbe 1350 az órabér mindenkinek.
aug. 27. 05:09
 17/19 anonim ***** válasza:
90%
Közalkalmazott nettó 236 ezer.
aug. 27. 09:07
 18/19 anonim ***** válasza:
90%

Jelen. 250 felett.

Kapaszkodhatok meg: Párom pedig 140 alatt, mert szakképzettség nélküli részmunkaidős állása lett és az állam igazságtalanul elvette a Mák kártyáját. Ő keresett már nálam jobban, de 1 évvel ezelőtt bevállalta ezt. A munkát szereti, csak a pénz rossz. Az a szerencsénk, hogy így is tudom segíteni és igazából csak esetenként van erre szükség.

Úgyhogy mégis válaszolunk viszonylag sokan ilyet. :P

35/F

aug. 27. 09:27
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

18+

Mármint van több szakképzettsége páromnak, de nem számítják be. Én elvi okokból így nem maradnék és hiába nem sok a saját pénzem sem. Amíg nem csinál nekünk adósságot, addig nagyon nem szólok bele. :-)

aug. 27. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!